vicentee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnekle açıklamak geldi içimden.
Şöyle düşünelim. İKİ arkadaşınız var çok zor durumda ve paraya ihtiyacı var. Bu arkadaşınızın eli ayağı tutuyor ve bu parayı kazanabilir. Ancak kolay yollarla da kazanabilir. Yasa dışı olarak, gasp-v.s.. gibi. Bu arkadaşlardan 1 tanesi bir dükkanı soyup o ihtiyacını karşılamış olsa, diğer ise bir işe girip (tezgahtar-memur-v.s..) bu ihtiyacını karşılıyor olsa hangisinin yaptığı doğrudur ?

Türkiyedeki trafiğin oradan geçmesi, kullanıcıyı getirip göndermek, bi baksın çıksın yapmak, bi arkadaşa bakıp çıkacağım yamak, hit kasmak, kullanıcı kazanmak, hit çekmek, spam yapmak adı ne olursa olsun bu etik de değildir ahlaki de değildir. Onlarca işini yapmaya çalışan emek sahibi insan varken kullanıcıyı yanıltmak ve aldatmak normal hayattaki dolandırıcılıktan ne kadar farklı?

Benim söylemlerim size değil lütfen alınmayın bu sitelerin yapmış olduğu işlerin yanlışlığına vurgu yapmak amacım.

Farkındalık bekliyoruz, adalet bekliyoruz o kadar. Ben bir kullanıcı olarak çocuğumun OYUN OYNA kelimesini yazıp oyun oynaması gerektiğine nanırım. Zırthaber sitesine girip baba bu ne demesine değil.
Umarım ben anlatabildim.

anladim da bizim elimizden bişey gelmez bize ne denirse onu yapıyoruz