Kur’an Kursu Kayıt TarihleriYaratan Rabbinin Adıyla OkuDeğerli arkadaşlar 500 tane kitap yada roman okusan ne fayda bir sayfa Kur’an okumadıktan sonra yüce dinizimin kitabı bizimde rehberimiz olan Kur’an-ı Kerim öğrenmesi oldukça kolay olduğunu bilmelisiniz. Geçttiğimiz günlerde yaz tatillerini Kur’an Kurslarında değerlediren kardeşlerimiz 2 ay gibi kısa bir sürede Kur’an-ı öğrendiler. Şimdi sıra sizde yaşınız, işiniz ne olusa olsun size sunulan bu imkanlardan yararlanın.Geçtiğimiz Yıl 1 Milyon İnsan KatıldıMüslüman bir ülkede yaşamanın imkanlarından biride aradığınız bilgi ve imkana kolayca ulaşabiliyor olmanızdır. Diyanet İşleri Başkanlığı sürekli olarak yeni Kur’an Kursları açarak size en yakın noktada olmayı amaçlamaktadır. Yaz Kur’an Kurslarının bitmesi ile herkese açık olan eğitimler başlıyor.Çalışanlar İçin Özel Eğitim SaatleriÜlkemiz insanı çalışkan ve üretken olup, fakat eğitimden geri kalmayan bir yapıya sahiptir. Çalışma saatleri dışında geri kalan zamanını değerlendirmek isteyenler içinde Kur’an Kursları eğitim verecektir. Müftülüklere gönderilen yazıda o bölgede ihtiyaç duyulması halinde özel eğitim saatleri belirlenmesi istenmiştir.Hafızlık Eğitimi 2014 – 2015Sadece Kur’an Kursları ile sınırlı olmayan eğitimler aynı zamanda kendisini geliştirmek isteyen Kur’an sevdalılarını hafız olmaya davet ediyor. 2014 – 2015 Hafızlık eğitimi ve kayıt tarihleri aşağıda yer almaktadır.Kayıt İçin Kur’an Kursu ve Müftülüklere BaşvurunuzEvet değerli arkadaşlarınız yaşınız, işiniz yada mesleğiniz, makamınız ne olursa olsun ömrümüz tükenmeden bu fırsatı değerlendirelim. Allahın kelamını okumadan rabbimizin huzuruna utanç içinde çıkmayalım. Rabbimizin bize verdiği nimetlere karşı yapabileceğimiz en güzel şey onun emir ve yasaklarından sakınmaktır. Kur’an kursu kayıtları için size en yakın kurs, müftülük yada cami görevlilerine müracaat ediniz.Kaynak: http://www.ismekkurs.com/ismek-kuran-kursu