Site adresi:
http://www.odevikapagi.com/
Açık arttırma başlama: 1 tl
Min. Arttırma: 4 tl
Açık Arttırma Sonlanma: Son Tekliften 36 saat sonra
Kategori, sitenin içeriği nedir: ödev kapakları
Günlük hit sayısı: Yok
Domainin kayıt : Aralık 2012
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: 2 hafta idare edilebilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mı:wordpress (lisanslı tema dahil.)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: hayat boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb: yok
Ödeme: Paypal, EFT
Arkadaşlar siteyi açtığımdan beri sadece ödev kapağı girdim hiç çalışma yapmadım, sadece makale girerek ardından 4 ay bile makale girmesem aynı kazandırıyordu site
Eski bir adsense görüntüsünü yüklüyorum;
Bir arkadaş tavsiyesi üzerine açtım ödev kapakları iyi kazandırıyor demişti fakat ben asıl kazanan sitelerimden bununla hiç ilgilenemedim şuanda girilmeyi bekleyen resim ve word dosyası halinde 25 adet ödev kapağı + 5 adet zamanlanmış ödev kapağı + 2 adet zamanlanmış makale mevcut sitede siteye hiç makale girmedim, reklam yerleşimine hiç önem vermedim
Tema ödev kapakları için tarafımdan özel olarak düzenlendi linkleri indir.php? şeklinde düzenledim hem indirilme sayısını tutabiliyor hemde dışarıya link verebilirsiniz ben şuana kadar hep ftp'ye yükledim
Siteye en son 21.10.2013 tarihinde girmişim içerik dün 1 adet girdim tekrar siteyi azıcık hitlendirip kazançlandırıp satayım diye fakat yeni bir site aldım ve zaman bulamadığım için diğer sitelerimede makale yazdırıyorum konularımdan itradelerimden görebilirsiniz.
Başlangıçta küçük uğraşlarla, uğraşsız adsense kazanan bir site elde edebilirsiniz.