greenman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lazer epilasyonda önemli olan nokta kullanılan lazer cihazıdır. Bilgi aldığınız klinliklerin fiyatından önce hangi makineyi kullanıdığını sorun ve bu sonuca göre araştırma yapın. İlk kez lazer yaptıracaksınız 2-3 sene sonra şuankinden %50 daha az şekilde tüy görmek son derece doğal. İlk kez yaptıracağınız lazer işleminde örnek verecek olursak 5 seansta istediğiniz sonucu alırken 2-3 sene sonra yaptıracağınız işlemde 2 seansta sonuç alır ve 5 sene daha rahat edersiniz. Ömür boyu istenmeyen tüylerden tek seferde kurtulmak şuan için mümkün değil. (Yoğun olmayan yanak üstü gibi tüyler hariç)
%50-%80 arası azalma olsa kafi hocam.

Eee 5 sene de bir yaptıracaz mı bunu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:52:36 -->-> Daha önceki mesaj 19:47:53 --

cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yakın bir arkadaşım ve akrabam yaptırdı kıl yapısına göre değişiyor elbet seans sayısı, birisi koltuk altı bölgesine yaptırdı ve 6 seans sonra tamamen kurtuldu, diğer sanırım 5 seans yaptırdı tamamlanmak üzereyken bıraktı ve ciddi anlamda azalttı. Tamamen kurtulanın yaptırdığı süreden bu yana yaklaşık 1 yıl geçti ve herhangi bir kıl çıkma veya zararı gibi bir durum yaşamadı. Bende düşünüyorum sakal üstü için ve uygun zaman ayırıp gittim 4+1 seans sonrasında tamamen kurtulacağımı söylediler.
bana 3 senede bir çıksada yeter . 3 senede bir gider yaptırırım valla ha. Ama her traşta kuaförün enseyi traş makinesi ile alması sonucu kökleri kalıyor ve kafamı sağa sola çevirince ben rahatsız oluyorum. Bu çileden kurtulmak iyi olacaktır bence.