rotary külübünde karşılaşmasaydık iyi bir insandır diyeceğim ama egosuyla "hadi canım sende " diyerek aklınca aklıyor milleti bana göre
Tarih filmi bütçeden ziyade lobi isteyen iş.öncelikle
pazar günü seni kilisede seni göremedim john lafını duymadığımız film yoktur.Ama biri bizim filmde
5 vakit namaz kılmayan cennet yüzü göremez dersen ,benim güzel ülkemin
kalbim temiz müslümanları seküler hayat tarzını çogunluga dayatırda dayatır sen nasıl dinle insan arasına girersin diye

.Şaban ismi gibi müstesna ismi yeşilçam da (ki rahmetli gerçek bir sanatçıdır) kemal sunala yakıştırıp kimse bu yüce ismi koyamaz oldu .Bugun birine şaban desen tebessüm ediyor en muhafazakarı bile.Bence filmden önce bu memlekete restart atılmalı.nedense tek parti dönemiyle hiç eleştiri getirmezler.Lafım kesinlikle foruma değil.Türkiyede Sanat dediğin sanatçı dediğin bir zümrenin elinde olan ideolojik takılan bir durumdur.banka reklamında oynayan tkpli adam mı olur.
http://www.haberturk.com/gundem/habe...-akuta-giremez bir yardım kuruluşunda bile ideolojin farklıysa yandın kurtaramazsın birini.Kısacası sağı solu empati yeteneğini kaybetmiş nir nesil haline geldik.Her hello diyene ya sev ya terket denilen bir ülkede hakkaten yaşanması çok zor