Merhaba öncelikle yazınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Yazdığınız yazıyı sonuna kadar okudum ve düşüncelerimi paylaşmak istedim. Yazılan yazının zaten bir çok anlatımı neredeyse tüm seo fırmalarının içeriklerinde var sanki anlatılmak istenen yardım değilde seo firmasının yaptığı işler düşüncesi ile yazılmış, biz yasaklı bağlantıları kaldırıyoruz gibisinde bir yazı olmuş aksine bunu video ile anlatan veya resimle anlatan örnek vererek zararlarını ve linklerin nasıl kaldırıldığını anlatan bir yazı olsaymış daha doğru ve sonuçlu bir açıklama olurdu. Buradaki insanların çoğu kopya içerikle sırlamada üst kısımlara çıkamayacağını zaten bilmektedir, Fakat bu tür konular sürekli paylaşılarak aynı şeyler ifade edilerek gerçek paylaşım ve gerçek doğruluklar göz önünden kaldırılıyor. Seo Turuncu adlı firmanın indexlendikten sonra aynı şekilde yazının burada yazılması, anlatmak istenilen yardım değil reklam konusu olmuş oluyor. Optimizasyon paylaşımlarında biraz daha faydalı şeyler yapılarak daha fazla müşteri elde edebilirsiniz. Şahsen okuduğum yazıyı hemen hemen aynı şekilde binlerce seocuda okudum ve farklılık göremedim. Demek istediğim şudur sakın yanlış anlamayın ortada bir paylaşım var ama sonuç malesef yok.. Umarım bundan sonraki paylaşımlarda biraz daha sonuçlandırılmış ve örnek çalışmalı bir makale hazırlarsınız.