GoogleMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işe giren arkadaşların iyi niyetlerinden şüphem yok. Fakat unutmayın ki cehennemin yolları iyi niyet taşlarıyla örülüdür. Kimsenin özgür iradesini etkilemek istemem ama yine de bir iki tavsiyede bulunacağım.

(Lantern Tech Valley Limited Şirketinin (Şirketi googlede araştırabilirsiniz) Yeni kurduğu bir yatırım sitesi bu aslında. Birnevi bir HYIP sitesi aslında. Ama şirket gerçekten güçlü ve silikon vadisi zengini bir şirket. Bunu ben demiyorum bu arada google da şirketle ilgili bilgiler mevcut.)

Bunun gibi söylemleri kelimesi kelimesine daha önceki *********** sistemler de kullanmıştı. Çünkü onların en büyük taktikleri insanların gözünü zenginlikle boyamaktır. "Şirket çok zengin, ben demiyorum Google diyor." diyerek sorumluluğu üstümüzden atamayız.

Daha önce profitclick, adclickxpress tarzı siteler insanları dolandırıp gitmeden önce tam da aynı cümleleri kullanıyorlardı. (*********** demiyorum, araştırmadım ama kesinlikle girmem)

Para avcısı filmini izleyenler hatırlayacaklar. Forex, borsa, HYIP gibi sistemlerde yatırım yapanlar bir nevi bağımlı olurlar ve paraları biraz daha katlansın, az daha artsın diye çekmezler, içeride tutarlar. Ta ki sistem kendini sıfırlayana kadar (borsa, forex için hisseler değer kaybedene kadar).. Yani sadece kağıt üzerinde (yani ekran üzerinde) para kazanırsınız ama elinize hiç para geçmez. "Sistem size 10 dolar veriyor" cümlesindeki 10 dolar da tamamen sanal bir paradır ve niyet bellidir ; kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

İyi niyetli ve heyecanlı arkadaşlara önerim. Bu forum daha önce de aynı tip başlıklarla doluydu, sonra bu konuları açmak bile yasaklandı. En azından biraz daha araştırın ve emin olun ki, istemeden de olsa başkalarının mağduriyetine neden olmayın.
Merhabalar dediklerinize %100 olmasa da katılıyorum. Bu arada tanıtımda kullandığım kelimelerin hepsi bana ait ve bahsi geçen şirketi google da araştırınca bir dünya sonuç çıkıyor. Çok uzun zamandır bu forumdayım bende sizin gibi. çok kazananlarda çok kaybedenler de gördük hep beraber. Sonuç olarak bu bir HYIP sitesidir ve tüm bu tarz siteler er geç batar. Önemli olan sisteme ne zaman girip ne zaman çıkacağını bilmektir. Ve en son olarak şunu söylemek istiyorum hiç kimse kaybettiği zaman üzüleceği bir parayı hiçbir internet sitesine yatırım yapmasın. Ha ben bu siteye yatırım yaptım 20 dolar. Ama bu para değil ongun sonra bugun gitse üzülmem çünkü zaten gözden çıkarıp atıyorum o parayı oraya. Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir.

webuydu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba pm alabilir miyim hocam
pm gönderildi.