Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Aslında konuyu biraz geç açtım. Araçları yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum, ilanlar yeni zaten. 52.000 TL'ye 12 Eylül ilanlı bir tane 36.000 km'de 2010 Highline buldum, ama araç bugün satılmış
Şu an 47.000 TL bütçem var. 50 bin lirayı maalesef geçemiyorum. Arabanın alımı, sigortası, plakası, kaskosu, bir depo benzini, temizliği ıvırı zıvırı

Yazdığım ilanlara da pazarlık yapmam gerekecek anlayacağınız.
Bugün "2010 Highline - 48.500 (Siyah) - 85.000 km - RCD 510" özellikteki araba için görüştüm. Servis bakımlı olduğu söylendi, muhtemelen de yarın aracı görmeye gideceğim. Ankara'da olduğu için bana da yakın; İstanbul'daki araçları görmek için (füme ve mavi) yaklaşık 1.000 TL masraf etmem gerekecek ki bu siyah araç şu an en mantıklı seçenek olarak karşıma çıkıyor. Mavi renkteki araba 51.500 TL olmuş bu arada, o seçeneği de elemek zorunda kaldım

Önümde de 90 bin bakımı var. Araç gerçekten sorunsuz ve temizse şu an Golf olarak bütçeme uygun alabileceğim tek araç siyah olan.. 90.000 bakımını da kim bilir kaç sene sonra yaptırırım. Günde 20 km'den fazla yol yapacağımı zannetmiyorum, iş yerim evime çok yakın
Ankara'da bulunan arkadaşlardan bir ricam var; Arabayı baktırabileceğim güvenilir ekspertiz tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?