wordpress ve dil bu ikisi şuan aldığınız maaşın yanına en az bir maaş daha koymanız için gerekli prensipleri uygulayarak çalıştığınızda gayet yeterli. Yeterki biraz farklı düşünün sektörel çalışın.
Çok haklısınız hocam, olmayan halâ keşfedilememiş bir yöne atılmalıyım. Öneriniz için çok teşekkür ederim.
+1 Elindekileri masaya koy bencede
Haklısın hocam, başka yolu yok, ekmek aslanın boğazında
BİLGİ birikimi sende hat safhada imiş hocam r10 senin için bir ekmek kapısı olması. Logo 5-10 TL ye yapanlar vardır o önemli değil sen wordpress site açarsın yabancı dillerde, photop bilgin ile de çeşitli düzenleme ve tasarımlar yaparak farklı şeyler ortaya koyarsın. Ayrıyetten youtube üzerinden video yükleyerekte para kazanmanız mümkündür. Makale işine gelecek olursak bende 2-3 yıldan beridir yazmaktayım ve düzenli şekilde çalıştığın zaman çok güzel para kazandırmasa da bir şekilde giderleri çıkarıyor. İlk olarak site açmayla başlayın derim farklı farklı dillerde güzel adsense kazancı sağlar size.
Estağfurullah hocam sadece elimden geldiğince hep kendimi geliştirdim. Hocam blogculuğu bırakalı 2 sene kadar oldu askerden evveldi yani ve eski rağbeti görürmüyüm bilmiyorum çok şey değişmiş gerçekten. Google algoritamaları, ziyaretçilerin tepkileri vs çok şey değişmiş güncel bilgilere sahip değilim ama sanırım tekrardan blogculuğa başlamak çok iyi olacaktır haklısın. Youtube a gelirsek hocam youtubedan nasıl para kazanılabiliyor hala hayret ediyorum, 200k izlenimli videom bile vardı fakat getirisi çok komikti ben çözemedim bir türlü youtube işini. Makale konusunda haklısın hocam dediğin gibi anca giderleri çıkarır. Haklısın hocam yourumun çok yararlı oldu çok teşekkür ederim, sanırım en iyisi blogculuğa geri dönmek.