merhaba arkadaşlar bir fiyat karşılaştırma sitem var ve bu siteye kullanıcılar web sitesini ekliyor tasarladığım botlar web sitesindeki tüm linkleri ekleyip daha sonra linklerin içinden ürünlere ait linkleri açıp ürün adını, ürünün bulunduğu sayfayı ve fiyatını çekip veritabanına ekleyecek amaç bu, bir bot tasarladım, curl ile bot mağazaların sayfalarını açacak preg_match ile fiyatını ve ürün adını çekecek ama her mağazanın kodlama yapısı farklı olduğu için mağazalar tablosuna teklif_bas ve teklif_son diye iki kolon açtım daha sonra mağazaların sitesine girip atıyorum
<div class=""abc">2500TL</div>
olan kodun
<div class=""abc">
olan kısmını teklif_bas kolonuna
</div>
ise teklif_son kolonuna ekleyeceğim bu her sitede farklı oluyor bu bot mağazaların bulunduğu tablodan teklif_bas ve teklif_son kolonlarını çekecek ve aşağıdaki kodlarla istediğim alanları çekecek ama array boş dönüyor rica etsem aşağıdaki kodda nerede yanlış var gösterirmisiniz?
preg_match('%$teklif_bas.(.*?).$teklif_son.%i', $sayfa, $teklif);Ayrıca bot yazıyorum diye bu sitede bot paylaşımlarına yardım edilmez gözüyle bakmayın lütfen bu bot insanlardan bilgi çalmak değil insanlara ek trafik sağlayacak
örnek; A satıcısı web sitesine ürünler ekledi bu sayı belki 100'ün üzerinde ve tek tek eklemesi günlerini alacak belki ve bu satıcıya zaman kaybı yaşatacak ama benim botum sayesinde bu A satıcısı sadece web sitesini ekleyecek ve benim botum bu web sitesindeki tüm eşleşen ürünleri teklif olarak sisteme kayıt edecek ve satıcı kişi zahmetten kurtulacak ve eklenen her yeni ürün için tekrar tekrar teklif vermek zorunda kalmayacak ve bu tamamen ücretsiz olacak bence bu satıcılara zarar vermez aksine yardımcı bile olur zaten fiyat karşılaştırma sitelerinin ne işe yaradığını bilen arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır.
Yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi günler..