Rica ederim. Ben zaten kendim için için çıkardım not olarak bulunsun diye. Ancak her güncellemede aynı şeyleri söylemiyoruz. Her güncelleme ayrıdır. Panda içrik kalitesi ile alakalıdır bu farkındalığı oluşturmak için bu infografiği hazırladım. Panda algoritmaından sonra düşüş yaşayan biri kısaca neler yapmalı bunun için hazırladım. Eğer inanın sizin gibi insanara bakacak olsam elimi oynatıpta tek bişey yazmam veya benim gibi paylaşanlar yazmazlar. Allah razı olsun diyecek insalnar çıkacağı içien hazırlıyoruz. Bu infografiği yaptım siteme bile koymadım. Buraya koydum sebebi nedir ? Bize para mı veriyorlar ? Yok... Yanlış yaptığım yeri söyleyebilirsin ama aynı şeyleri söylüyorsun dersen orda üzülür ve kızarım. Neyse bu kadar yeterli sanırım.

Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her güncellemede aynı şeyleri konuşuyoruz.Hemen ters cevap verme celil ama durum orta da ,geçen de güncelleme oldu kimi dedi tanıtımlar yan etki yaptı kimi dedi footer yan etki yaptı diğer diyor ben footer aldım yükseldim...Uzun uzun yazmanın manası yok tek kelime kaliteli içerik üretimi ve kaliteli sitelerle alışveriş her şeyin özü budur...
Diğer güncelleme de gelecek bizler gene aynı sohbetleri edeceğiz ve aynı İnfografikleri çıkaracağız...Son bir seneye bakın bakalım farklı açıklamalar görecekmisiniz güncellemeler üzerine yapılmış.