MusteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam beyin kullanasınız diye var demişsinde neden kullanmıyorsun ?
Fakirliği fukaralığı bahane ederek benim ölü hırsız vatandaşımı korumaya hiç çalışma yemezler hakkım zehir zıkkım olsun,cehennemde odun olsun ! Benim babam 55 yaşında halen eşek gibi çalışıyor,elektrik,su cart curt faturaları yetişmiyor diye.
Ben o ölen vatandaşın şerefinden kuşkuluyum. Sende kaçak kullanıyorsun büyük ihtimalle yorumlarından anladığım kadarı ile,buraya gelipte boş beleş vicdan muhasebeleri yapmayın.
Ödediğim faturaları foroğraflayıp buraya koyup seni rezil edebilirim istersen. Bu arada benim babam gazi. Kimseye önyargı ile yaklaşmayın o sar bakış açınızla. Baban 55 yaşında hala faturalarını ödemek için alınteri döküyorsa helal olsun, onurlu adammış. İsterdimki babanda 55 yaşında Avrupa turları yapsın hesap kitap derdi olmasın ama mevzu çok farklı. Ben burada kaçak elektriği meşrulaştırmıyorum ama diyorum ki olayı farklı yönlere çekiyorsunuz. Bak hıyarın biri gelmiş yukarıya En iyi Kürt ölü Kürt yazmış. Kürtte değilim, kaçak elektrikte kullanmıyorum ama böyleleri yüzünden insanlığımdan soğuyorum.

En iyi Kürt ölü Kürt yazan hıyar, gerçekten adamsan bunu klavye başında yazmazsın gidersin Urfa'dan sonrasına söylersin. Öyle klavye başından ötmekle erkek olunmuyor. Tuşlara basmak kolay, ilkokul 2. sınıf çocuğuda yapıyor artık.