Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben normal hayatta akıllı cep telefonundan konuşmaya çok alıştım, Bulutfon'da ses konusunda problem olmaz genellikle problem saturasyon ve cihaz kaynaklı sorunlardan gerçekleşir. Bunu çözmek içinde söyle bir yol izliyoruz.

Sanal santral de ses kayıt sistemini aktif edin, aktif ettikten sonra dışarıdan santralinizi arayıp konuşmaya başlayın. Konuşma bittikten sonra ses kaydını dinlediğinizde sesde sorun varsa sadece bir tarafın sesindedir. Ve böylece kimde sorun olduğunu çok rahat tespit edebilirsiniz.

Saygılar.
Debug edip deneyeceğim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:57:22 -->-> Daha önceki mesaj 11:43:16 --

PlusTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Yankılar genellikle yazılımdan kaynaklanıyor. IOS'mu yoksa Android'mi kullanıyorsunuz? CSIPSimple Zoiper'dan daha kaliteli aslında, o uygulamada yankı sorunu yaşamamanız lazım. CSIPSimple kullanıyorsanız Android kullanıyorsunuz o halde. IOS olsaydı Softphone önerirdim, çok kaliteli bir uygulama.

Kesintiler ise genellikle bağlandığınız network ile ilgili oluyor. Biz de bu sorunu fazlaca yaşadık. Daha sonra kablosuz ile bağlanmak yerine bir IP telefon satın alıp kablolu bağlandığımızda sorun tamamen çözülmüştü. Bağlantı sağlayana kadar da Osman beylerden destek aldık, birlikte yapılandırdık. Sonrasında sorunsuz kullanmaya devam ediyoruz.
Bizdede ip telefon var onda herhangi bir sıkıntı yok.
Fakat android'te problem oluyor.
G729 codec alsak problem çözülürmü acaba?

Osman Bey kullandığınız android yazılımı ve codec nedir acaba?