maliyassi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Omurgasızlıkmış. Azıcık omuriliğiniz dışında beyninizi kullansaydınız şu haberin altına şu yorumları yapmazdınız. Saygı falan duymuyorum size, ölü seviciler.

Beyniniz kullanasınız diye var, düşünün. Neden bu adam kaçak elektrik çekmeye çalışıyor? Keyfi mi? Peki bu adamın çekmeye çalıştığı kaçak elektriklerin zararı mı büyük ülkeye yoksa hükümete peşkeş çeken büyük patronların zararı mı? Bende isterim herkes elektriğini adam akıllı ödesin, kimse o faturalara ödenen paraya muhtaç olmasın ama sizin deyiminizle o işler öyle olmuyor işte..

Kafatasçılar, ölü seviciler, hayatında doğulu tanımamış, semtinin elit mekanları dışında yaşamamışlar alıntı yapmasın.

Bu arada not: Benim için önemli değil ama kimisi için önemli olduğu için yazıyorum. 7 kuşak öteden bu yana Türk'üm, Osmaniyeliyim. Türk olmam umrumda değil ama dediğim gibi kimisinin havlamasını kesmek için yazıyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:23:31 -->-> Daha önceki mesaj 17:20:04 --

Okudum, saçmalamışsın ve çarpıtmaya çalışmışsın.
Ne dediğin anlaşılmıyor. Kısaca kaale almıyorum.

Hocam beyin kullanasınız diye var demişsinde neden kullanmıyorsun ?
Fakirliği fukaralığı bahane ederek benim ölü hırsız vatandaşımı korumaya hiç çalışma yemezler hakkım zehir zıkkım olsun,cehennemde odun olsun ! Benim babam 55 yaşında halen eşek gibi çalışıyor,elektrik,su cart curt faturaları yetişmiyor diye.
Ben o ölen vatandaşın şerefinden kuşkuluyum. Sende kaçak kullanıyorsun büyük ihtimalle yorumlarından anladığım kadarı ile,buraya gelipte boş beleş vicdan muhasebeleri yapmayın.