Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mevcutta Türk Telekom + TTNet abonesiyseniz, numara taşıma sonucu TTNet internet hizmetinizi iptal edebiliyor. Taşıma işleminden önce başvuru yaparak hattınızı yalın adsl paketine geçirmemiz gerekiyormuş. Ek bilgi olarak bulunsun.
Teşekkürler,

Veya

Numara taşıma formunda ADSL hizmetinin kapanmaması adına yalın ADSL işaretlenebiliyor.

S4l1h adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekno Kentteyiz Başvuru yaptık kampanya güzel görünüyor.
Referans olduğunuz için teşekkürler.

trustlayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Osman bey,

@Ni-Osman;

Api altyapısı için bir çalışmanız var mı acaba, santrali bir kaç uygulamamız entegre etmek istiyoruz, konuyla ilgili bilgi verirmisiniz.
Merhaba,

API çalışmalarımız sürüyor Versiyon2 ile birlikte kapsamlı bir api hizmeti sunacağız. Bulutfon biliyorsunuz bizim ürünümüz ve özellikleri genelde müşterilerimiz belirliyor API konusunda ihtiyaçlarınız ve beklentilerinizi bize iletmeniz şu aşamada bizim için çok değerli ben size PM ile bir e-posta ileteceğim fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız kesinlikle dikkate alınacaktır.

Teşekkürler.

S4l1h adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cep telefonunda kullandığınızda ses'te problem oluyormu?
Kaç gündür dahililer arasında test ediyoruz cep telefonunda seste kesilmeler yankılar oluyor sürekli farklı telefonlar ve yazılımlar denememize rağmen.

Acaba bizmi hata yapıyoruz?

Zoiper
Csipsimple her ikisindede aynı şekilde.

Cepten kullananlar tecrübelerini yazarlarsa seviniriz.
Ben normal hayatta akıllı cep telefonundan konuşmaya çok alıştım, Bulutfon'da ses konusunda problem olmaz genellikle problem saturasyon ve cihaz kaynaklı sorunlardan gerçekleşir. Bunu çözmek içinde söyle bir yol izliyoruz.

Sanal santral de ses kayıt sistemini aktif edin, aktif ettikten sonra dışarıdan santralinizi arayıp konuşmaya başlayın. Konuşma bittikten sonra ses kaydını dinlediğinizde sesde sorun varsa sadece bir tarafın sesindedir. Ve böylece kimde sorun olduğunu çok rahat tespit edebilirsiniz.

Saygılar.