wrecking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıyorsun bi script, içine atıyorsun 200-300 bot user, hashtagını yazıyorsun yanında farklı farklı hashtag ile ilgili yazılar yazıyorsun. Oldu bitti maşallah

Hocam benim takipçi scriptim var ama sanırım belli aralıklarla atılması gerekiyor tweetlerin. Script aynı anda aynı tweet atarsa spam olduğunu anlıyormuş sistem. Hatta bir çok arkadaş binlerce hesaptan denemiş olmamış. Dakikada yada saniyede kaç tweet atılması gerekiyor bilmiyorum.

Madjal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her seferinde aklıma geliyo bir zamanlar 1k takipçi 100 tl idi..
500 rt 50 tl idi herkes yapamazdı stoklu kampanyalar olur 1 günde tükenirdi herkes sıraya girerdi
tt işide başlangıçta 10k sonra 5k sonra 3k sonra 1k fiyatlara düştü sonra 750 500 derken scriptler sağ olsun 200 lere indi
ama bu durum içler acısı..
türkiyede faydalı bişi yaparsanız kimseyle paylaşmayın
türk milleti olarak b*kunu çıkarmakta üstümüze yok
bu her kulvarda her alanda aynı..
ne diyelim emeği ile organik tt yapan fenomen hesaplar için yıllarını harcamış, ciddi paralar döken, bu işten ekmek yiyen arkadaşlara geçmiş olsun, allah sabır versin, yardımcıları olsun...
Artık yemin olsun girmek istemiyorum. Bebeğimin cinsiyeti ne, yüreği sıfatından daha mı güzel olacak, instagram için program vs. Dikkat edin reklam tt lerini sadece botlar atıyor. Artık herkes bilinçlendi. Ne reklam ne doğal anlıyor. İstediğin kadar artık çalışma yaptır, verdiğin para heba oluyor. Eskiden yine millet o taglarıda kullanıp tweet atardı. Şimdi o da bitti. TT için küfür bile yemiyorlar artık düşünün. Sanırım kayışın kopma noktasında twitter yeni apiyi sene bitmeden çıkaracak. Yoksa bu gidişle kendi de ekmek yiyemeyecek.

XOOM 2 ME cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi