emerald adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
FTP den dosya atmakla olmaz çünkü versiyonlar farklı. Bu iş için otomatik güncelleme var zaten yani sizin uğraşmanıza gerek yok. Sadece uyumluluk sorunları yaşamamak için önce temanızı Joomla'nın varsayılan teması yapın. Ayrıca siteyi etkileyen kapsamlı bir bileşen varsa onuda pasif yapın. Güncelleme işlemi sonrasında temanızın uyumlusu varsa onu yükleyin. Bileşenler menüsünde Seçeneklerden 3 versiyonunu seçip güncelleyin. Yedek almanız gerektiğini söylemeye zaten gerek yoktur.
Hocam şablonu default atomik yaptım. Eklentileri de pasifleştirdim ama sorun aynen devam ediyor. Sorun şu:

1. yöntem: Sizin dediğiniz gibi Denetim Masası'ndaki otomatik güncellemeden yapınca Joomla Update sayfasına geçiyor, orada install update dediğimde bir süre bekledikten sonra şu hata mesajını veriyor:
ERROR:
"Could not open /var/www/vhosts/*****.com/httpdocs/administrator/components/com_admin/admin.php for writing"

Bu doysanın yazma iznini 777 yapıyoru bu sefer başka dosya için aynı hatayı veriyor. Bütün dosyalarımı 777 mi yapmalıyım? bu çok anlamsız değil mi?

2- Diğer yöntem olarak; Eklenti yöneticisine geliyorum, "Klasörden kurulum" kısmında daha önceden TMP klasörüne yüklediğim paketin adresini yazıyorum. bu sefer de bahsettiğim diğer hatayı, (-1 - Hata Kopyalama başarısız.) veriyor.

3- Bir yerde dosyaları direkt dizine kopyalarsanız olur diye okuyunca onu denedim. Sitelerimden birinde işe yaradı. Şu an o site çalışıyor ama sadece yönetim paneli teması kaymış durumda. Ona tema arıyorum. Fakat diğer sitemde bu yöntem işe yaramadı. Görünürde update olmuş gözüküyor ama makalelere artık sitenin önyüzünden de giremez oldum.