Arkadaşlar bugün akşama doğru saat 6 gibi kardeşimi saç tıraşı yaptırmaya götürdüğüm esnada cins bir köpeğin saldırısına uğradım. Kolumu sıyırıp ayağıma diş geçirdi fakat pantolonun altında pijama gibi bir içlik olduğu için etimi sıyırmadı çok şükür.
Bacak etinde yüzeysel olarak diş izi var, hastaneye gittik köpeğin karnesiyle tetanoz ve kuduz aşısı yaptılar. 1 ayda 4 doz daha yapılacakmış. Köpeklere karşı bir fobim vardı, bundan sonra zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayı düşünmüyorum. Köpeğin cinsini de yazacaktım ama şuan hatırlayamıyorum, o anki panikte kendimden geçtim ayrıca bilincim pek iyi değil şuan.
Pendik'te özellikle Kaynarca'da köpekler cirit atıyor her sokak başında sahipsiz köpekler var, fakat bunların yanında sahipli tasmalı cins köpekler de çok içlerinde dogo, golden, roadfighter, pitbull gibi tehlikeli cinsler çok fazla. Belki de hayatımı annemin giyme şunu dediğim pijama altlığına borçluyum, sadece pantolon belki de etime zarar verdirebilirdi. Bu tip vahşi köpeklerin yanından geçerken mümkünse iki kere düşünün, arka sokaktan geçin karşı kaldırımdan yürüyün ama çok dikkatli olun.