pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesele doğu,batı kürt-türk kapışması,yarıştırılması değil.Açıkçası burada yazan kişilerin amacı da o değil.Dediğiniz örneği tabiki desteklemiyorum.Yani bir insan sırf doğduğu yere tanımlanabilir mi?Veya çevresindekilerin yaptıklarına göre.Benimde çok iyi kürt arkadaşlarım var.Ben iddaa oynarken o haram diye oynamıyor yani isteyen normal olabilir kimseye zorla insan dışı şeyler yaptırmıyorlar.

Şimdi tekrar diyorum dediğiniz gibi aslında sadece haberlere bakarak o adamı buradan yargılamak doğru değil.Belki de çok aciliyeti olan bir durum için yapmak zorunda kaldı o yüzden direk onu yargılamak yanlış olur.Ama doğuda kaçak kullanım yaygın mı yaygın.O ödenmeyen faturular düzenli ödeyen insanlar tarafından karşılanıyor mu karşılanıyor.Yanlış anlamayın ama PKK hakkında ne düşünüyorsunuz çok merak etmeye başladım.

Şu devirde gösterilen bu tavizi nasıl buluyorsunuz acaba.Molotof kokteyi atılıyor bazı gruplar tarafından Allah korusun birisinin üzerinde patlasa cayır cayır yakacak hiç bir şeyler yapılmıyor 2 biber gazı atıp kışkışlanıyor.Sokakta türk bayrağı yakılıyor,gidip askeriyeden Türk bayrağı indiriliyor ki bu bayrak Ülkemizin bayrağı bir şey yapılmıyor.Sonra onlara yok böyle yapılıyor,yok şöyle yapılıyor diyorsunuz ne yapılıyor Allah aşkına?

Açık açık yazıyorum Türkiyede yaşanan bu örgüt olayları bir avrupa ülkesinde veya amerikada olsa adamı delik deşik eder polisler,askerler.Silah sıkıyorsun sana suyla,gazla karşılık veriyorlar şaka gibi.Bakın hiç bir şey yancısı değilim yanlış anlaşılmasın ama bugün gidip bir akrabanıza tokat atsanız size yumruğu geçiri verir.

Kötü cinsel örnekler her 2 tarafta da mevcut önemli olan zaten şimdi bu değil.Karşılaştırılması gerekende bu değil ama yinede söyleyelim şimdi 17 yaşında 20 yaşında 2 gencin nikahsız bir şekilde isteyek rızasıyla birlikte olması o 2 kişinin tercihidir ve bunu nikahsız yapmaları yasadışı bir şey oluşturmaz.(Burdan bu davranışı desteklediğim anlaşılmasın) İki tarafta rızasıyla yapmıştır bu o 2 tarafın bileceği iştir ki aileleleri bile karışamaz.

Lakin 70 yaşındaki bireyle 10 yaşındaki birinin zorla evlendirilmesi hoş görülebilecek bir şey değildir.70 yaşındaki dedeyle 18 yaşındaki hür bir kız rızasıyla evlenirse yine normal karşılanabilir 2 tarafın kendi rızası söz konusudur.
Söylediklerine katılmakla beraber, vallahi insanı bu yapılanlar körüklemiyor değil. Hırsızlık desen bunlarda, terör desen bunlarda, mafyası bunlarda, uyuşturucu desen bunlarda, zorbalık desen bunlarda, hayvanlara tecavüz desen bunlarda, ihanet desen bunlarda. Namuslu geçinip komşunun kızına bakma desen kralı bunlarda. Cahillik desen mevcut. Ne kaldı arkadaşım savunacak. İnsanmış, hayvan desen hayvana hakaret edersin.

Allah'ın sopası yok dedikleri bu işte. Bunlar gerçek arkadaşlar kimse bana kızmasın. İyi yönlerini de söylerim elbette ancak bunlar göze çok çarpıyor sonrada ırkçılık yapılıyor deniliyor. Irkçılıkta yapmadım bugüne kadar yeri geldiği zaman savunurum fakat benim gözümde kör cahildir adları.

Hem hiçbir şey bilmez,hem bilmediğini bilmez hem de bilmediğini biliyorum diye inat eder.