abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim tartışma kapasitemi sen mi belirleyeceksin. Bir mesajında son yazım alıntı yapmayın diyorsun diğer mesajında dayanamadım yazacağım diyorsun. Kimse sana yazma demedi istediğin kadar yazabilirsin. Doğuda da az çok ne olduğunu biliyorum batıda da sen merak etme. Sanki batıda kaçak elektrik kullanılmıyor mu. Benim kavgam vurun kahpeye değil konu buna sebep olduysa aslında birazda bu ayıbın göstergesidir. Bu ayıbı kapatmakta benim sorunum değil. Birisi senin ayıbını konuşuyorsa bundan utanman ve kapatman gerekir. Benim yada bizim sorunumuz kimliklerle değil yapılan yanlışlarla. Bir suçlu bile iş üstünde yakalandığında suçluluğuna itiraz edemez, burada suç üstünde ölüm var. Yazık olmuş üzüldüm, Allah rahmet eylesin, devletin suçu bu insanların suçu bu. Böyle diyerek kendimi neden kandırayım. Ama eminim hala kaçak elektrik kullanmaya devam edilecek, hırsızlığa devam edilecek. O adamın ölümü sadece kendi suçu günahı değil bunu anlamak idrak etmek lazım, ibretlik bir ölüm olduğunu bilmek gerekiyor. Konuyu dağıtmaya gerek yoktur, oradaki olaylar gündeme gelmiştir bizde bunları konuşuyoruz. Senin ise ilk yorumundan itibaren tavrın fikirlerini yansıtmakta. Demek ki neymiş geçmişi silmek gerekiyormuş, insanları taşlamak yerine cahilliği taşlamak gerekiyor, geçmişi taşlamak lazım. Hırsızın hiç mi suçu yok?
Mevzuyu derinleştiren sensin, neymiş kızlar orada daha küçükken evlendiriliyormuş, sende oranın toplumsal yapısını yiyormuşsun vs. Nihat Doğan kafası yaşıyorsun heralde? Bir can gitmiş. Suçlu, suçsuz nedir yani? Giden bir can. Belki bir baba, belki bir evin tek oğlu.

Ve and olsun ki, hiçbir kurşun, hiçbir çelik, hiçbir toprak, hiçbir bayrak ve hiçbir vatan, daha kutsal değildir insandan !