Tek sunucuda barınabilecek bir siteyi niye gereksiz şekilde 3 sunucuda barındırsınki, scriptin kodlaması tertemizdir sunucu stabil çalışıyordur ama yedekli bir yapı istiyordur evet o zaman düşünülebilir ama normal zamanda gayet rahat çalışan bir yazılım için maliyeti arttırmanın bir anlamı yok.
Scriptteki sorunları görmezden gelerek sürekli üst sunuculara geçmek veya 2-3 sunucu almak sorunları hasır altına atmaktır.
Site basit bir video sitesi normal anlarda öyle devasa sorgular dönmüyor cache v.s kurulu ama atlanılan başka bir nokta var (onuda yine ben ilk çalıştığımızda söylemiştim öyle kurmuşlardı), evet wp problemli bir yazılımdır ancak elden iyi geçirilirse gayet yüksek ziyaretçinin üstesinden orta halli bir sunucuyla gelebilir, bizim wp kullanıpta orta halli sunuculrada anlık 15 bin online döndüren müşterilerimiz var ama bu müşterilerimiz kodlama tarafında 2 farklı yazılımcı ile çalışan biri hata yaparsa diğeri sorunu görüp düzeltsin mantığıyla haraket eden kişiler
Haklısınız hocam bu konuyu buraya zaten yazılımdan da anlayan arkadaşlar baksın diye açtım tavsiyenize uyup fakat o şekilde bir yorum gelmedi. Onun için bekliyoruz