Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baltalamak değil bu farkındaysan daha çok satış yaparsın falan demişim. Bence bunu tavsiye olarak görmen gerekiyor. Profesyonel bir yazılımcı olabilirsin ancak bu böbürlenme hakkı vermez sana. V3 e kadar bu yazılımı almış biriyim. Sadece kendi siten kazanıyor nedense günde 3-5 gold. Senden başka bu ayzılım ile para kazanan kimseyi göremedim desem yalan olmaz. Herkes bu yazılımı elden çıkarmak için script satış bölümünde 100-200 den veriyor.

Çarşın pazar olsun dostum..
Tavsiyen için teşekkür ederim. Ben yeni versiyonu sadece talep müşteriler ne zaman v4 çıkacak diye durmadan sordukları için çıkardım. Belki biliyorsun 3 yıldır yeni bir versiyon yapılmadı. Yoksa ben bi şekilde kazanıyordum hiç yeni versiyon çıkarasım da inan yoktu. Bir sene bu yazılımla uğraştım. Söylediğin sözlerden bu alanda başarısız olduğunu bundan dolayı iğneliyici laflar söylediğini anlayabiliyorum. Sen kazanamıyorsun diye kimse kazanamıyor mu oluyor. Google ye gir arkadaşlık yaz. tüm siteleri gez aralarında 3-5 tanesi benim müşterim. sitedeki toplam üye sayısına bak, enazından bu adam para kazanıyor mu kazanmıyor mu bir fikir yürütürsün.
50 tl ye de video scripti ile site açıp günde 200k trafik alan adam var 500 tl scripte verip site açıp hit alamayanda var. adam 100 tl ye satıyor diye hiç kimse bu sektörden para kazanamıyor mu

Müşteri paneline bakınca 300 den fazla script satmışım bu müşteriler arasından sadece 7-8 tanesi başarılı olmuş. Hatta günde 1000+ TL kar yapan müşteriler de var. Ben bile o kadar kazanamıyorum. Neden mi ? Çünkü kazandığım paraları aylık olarak elime geçiyor geçince ödemelerim oluyor yapıyorum sona kalan para fazla birşey olmuyor. kalan parayı reklama basıyorum aşağı yukarı bir önceki ay kadar kazanıyorum. bu yüzden büyüyemiyorum. İlk açtım 2.5 üç ay verdiğim tüm reklam paraları boşa gitti, hergün cepten reklam parası veriyorum ama gold cıkmıyor. ama pes etmedim sonunda oldu. Hedeflerin bi sonu yok, a kişisi sadece günde 100 lira kazanmak ister. b kişisi 100 kazanıyordur 200 kazanmak ister. Bende günde 1000 tl kazanmak istiyorum ama olmuyor. Ama sebeplerini de biliyorum.

İnsanlardaki beklenti; parayı öde, script kurulsun. reklam ver, ertesi gün para kazandığını gör. Böyle birşey yok.

Para kazanmaya başlamak için; Sitene ziyaretçi gibi gir, üye ol, siteye girip yap. Sen kendi sitene ziyaretçi gibi girip inanıyorsan, para öderim diyorsan, herkes öder, sen ödemiyorsan kimse ödemez