Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözleşme yaparsanız kalmaz. Piyasada güven veren firmalar başka firmaların bu tarz durumlarından etkilenmez kolay kolay. Kaç firma gitti hiç etkilenen firma oldumu ? Sizin için bu verilerinizi 1 kere otomasyon yapıp yaklasık 1 saat uğraşmak külfetse diyecek bir şey yok size. Velakin dediklerim geneldi.
Onur herkes hangi firmanın kaçıp kaçmayacağını iyi biliyor bildiği halde çalışıyorlar daha öncede söylemiştim kendi donanımlarına sahip bir işletme böyle bir borç takarak kaçamaz kaçsa bile kendisi daha fazla zararda olacaktır. Hizmet alırken firmanın alt yapısının olup olmadığına biraz daha dikkat etmek gerekiyor diye düşünmekteyim.

Yazılabilecek çok şey var ama kırılacak arkadaşlar olacağı için yazmıyorum. Uydunet telekom üzerinde metro alır internet satar uydunet'in alt yapısı yıkılınca telekom'a bize adsl vermek zorundasın demek gibi bir şey şuanda bu konu kusura bakmayın ama kimse veri merkezinden kıyak bekleyerek kendini üzmesin.

Yine söylüyorum sh ile uğraşmak yerine sizin paralarınızı şuanda çatır çatır yiyen ve konuyu okuyup gülen kişilere hesabınızı adalet önünde sorarsanız daha iyi bir ders olacaktır.