Kendi değerini bilseydi o halde. Bir söz vardır kendi düşen ağlamaz. Adam resmen intihar etmiş. Çocuklarına üzülmemiş biz mi üzüleceğiz. Sevinmem de yanlış olur evet çünkü sevinilecek bir şey yoktur ama ibretlik olduğu kesin. Görevlileri taşlayanlar bakar da belki ders çıkartırlar. Oranın toplumsal yapısını yiyeyim, orada kızlar daha küçükken evlendiriliyor ona ne diyeceksin. Hayır 50 sene öncesinde yaşamıyoruz ki hala savunuyorsun. Allah insanlara örnek almaları için akıl vermiş şimdi bu açıdan bakarsak halen o direğe çıkanlar olacaktır, onunda suçlusu yine o aklı kullanmayanlar olacaktır. Sen kendini düşünmeyeceksin başkaları düşünse ne fayda. Çocuklarını düşünerek çıktığını da sanmıyorum, direğe çıkayım bir kablo atayım çocuklarım televizyon izlesin. Ne biliyorsun çocukları olduğunu. Eşek geldik eşek gideceğiz!
Dayanamadım bu arkadaşa cevap vereceğim. Televizyondan gördüğün, internette her okuduğun şey doğru değil dostum. Şimdi seni biraz aydınlatayım.
Birincisi taşlama olaylarına kadar getirmişsin mevzuyu, bu senin tartışma kapasitenin bu kadar olduğunu gösteriyor. Demişsin ki orada kızlar daha küçükken evlendiriliyor. Nerede yaşadığını bilmiyorum ama Şanzelize'de yaşamıyorsan Çocuk Gelin sorunu Türkiye'nin her tarafında var. Sadece doğuda değil kendi adıma konuşayım güney illerimizde de bu problem hala devam ediyor. Senin yaşadığın yeri bilmiyorum ama batı çok mu ahlaklı? Ensest ilişkiler, komşu karısını götürmeler, akrabalarını pazarlamalar.. Bunlar batıda olup doğuda imkansıza yakın olan şeyler.. Yüksekovalı kardeşim diyebileceğim bir insan var, bugüne kadar ne toplumsal olaylara karışmış ne de cahil kalmış birisi. Kendisi üniversite öğrencisi ve evinde kaçak elektrik kullanmayan birisi ama banka kuyruğunda bile kimliği ile dalga geçiliyorsa, Kürt olduğu için ev verilmiyorsa, hor görülüyorsa, yemişim sizin modernliğinizi. Sanki hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız. Vurun kahpeye misali bir fırsat bulup bunu bütün topluma mal ediyorsunuz. Ne demek ulan iyi olmuş? O adamın çocuğu varsa onun gözlerine bakarak bunu söyleyebilecek misin? Yahu baban fakat hırsızın tekiydi ulan iyi ki öldü yahu diyebilecek misin? Hayatında bilgisayarının donması dışında problem yaşamamış bir insan gelmiş burada politika yapıyor. Hadi canım işine, bu mevzulara senin aklın yetmez!! Neden yetmez biliyor musun? Bazı insanlarda senin asla duymadığın bir olgu vardır, gurur.
Bir toplum düşününki ülkenin diğer yarısına yol, su, köprü olarak yapılan yatırımlar size mermi olarak yapılsın. Gelen vursun giden vursun siyasi malzeme olarak bir oraya bir buraya savrulun. Babalarınız dedeleriniz meydanlarda çırılçıplak soyulsun, *** yedirilsin, öyle gezdirilsin. Adam gibi eğitim verilmediği halde konuşamadığın yarım Türkçen ile dalga geçilsin. AMA TEK MEVZU URFA'DA KAÇAK ELEKTRİK ÇEKMEYE ÇALIŞIRKEN ÖLEN YURTTAŞ OLSUN. YAZIKLAR OLSUN !!