Bu forumda 25 yaşında olupda 0 7 yaşındaki çocuklar gibi davranan insanlarda var. Siz yorumlara aldırış etmeyin.
Anadolu değil de diğer düz ve meslek liselerine geçiş yapabiliyorsunuz diye biliyorum ben. Yanlış da olabilir tabi.
Hm iyi ozaman oyleyse iyiymis hocam tesekkur ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:03:29 -->-> Daha önceki mesaj 09:00:29 --
Arkadaşlar her konuda olduğu gibi saçmalamışsınız. "Akıl yaşta değil, baştadır" Kardesim senin yasındayken aylık 3-5 bin tl kazancım vardı kimseler inanamıyordu. Ben en bomba yaşların 15-25 arası olduğunu düşünüyorum. Bende imam hatip mezunuyum, 2. Sene meslek lisesine geçebilirsin. Anadolu lisesine geçişle ilgili yanlış bilgi vermek istemem, hocalarınla görüşmeni öneririm. Artık tüm düz liseler yavaş yavaş anadolu olduğundan çok zorlanacağını zannetmiyorum.
Anladim hocam cok sagolun vakit ayirdiginiz icin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:07:49 -->-> Daha önceki mesaj 09:03:29 --
14 yaşında alan adımız yoktu bizim .cjb.net 20m.com 8m.com larla free hostinglerde çalışırdık. kredi kartımız yoktu. hosting satan firmada yoktu zaten o zamanlar. Benim hatırladığım bir internet mahir vardı başka hiç kimse yoktu. kasetli bilgisayarlarla oyun oynamaktan windows 95 e geçtiğimi hatırlarım yıllarca disketlerle bilgisayar formatladık... Muhammed bu yaşta kartı martı olmadan kendi alan adı ile hostingi ile web sitesi yayınlamış tebrik edip destek olacağınıza kösteklik yapıyorsunuz. Başarılarının devamını dilerim Muhammed kardeşim .
Desteklediginiz icn cok tesekkur ederim hocam. Bu siteyi zaten bir buyugum ile kurduk ama okullardan dolayi pek ilgilenemedim, yazinda arada bir. Kac makale bir kac post okadar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:09:39 -->-> Daha önceki mesaj 09:07:49 --
Teog sistemini bilen birileri buralardan zor çıkar. İmam hatip kitlemelerine üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun
Neden oyle dedniz hocam