Şu yazdığınızı okuyan biri adam; çileğe armut dedi sanır. Shakespeare yerine shakespear denmiş. Ve Google aramalarında bir düzeltme önermemiş, doğal olarak bir dalgınlıkla reglenmiş olabilir. Ben ortada yerlere yatıp gülünecek bir durum göremiyorum. Bilgi, tecrübe ve anlayışla alakalı sanırım.
@redghost hocam aldırmayın yorumları ya. Kaç paralık domain satışı yaptığınızı, muhteşem domainlerinizden bir kaç örnek vermenize rağmen hayatında domain reglemeyen adam durumu toparlamaya çalışıyorsunuz diyor. Çok garip
valla ilk mesajda insanca açıkladım dalgınlıkla olduğunu ama arkadaşların komiklik seviyesi epey yerdeymiş uzattılar. bende savunmaya geçtim doğal olarak. aranızda kaçınız shakespeare'ı düzgün yazabilir bilmiyorum ama ben yazamam

dediğim gibi buraya gelip "milyon dolarlık domain regledim" demedim zaten. uykuluydum regledim konuyu açtım gittim yattım ve dediğiniz gibi google bana yazım önerisi vermedi diye çokta dikkat etmedim açıkçası. ama hala ANLAMAK istemeyen arkadaşlar varsa gülebilirler tabi sıkıntı yok
hani ortada art niyet olduğunu düşündüğüm için o örnekleri verdim zaten. yoksa kimseye hava atacak değilim. 6 yıldır bu forumdayım. tanıyan tanır, bilen bilir. neyse art niyetliler ortada kalsın diye konuyu da rapor etmiyorum. isteyenler bakıp bakıp gülebilir.