Şu yazdığınızı okuyan biri adam; çileğe armut dedi sanır. Shakespeare yerine shakespear denmiş. Ve Google aramalarında bir düzeltme önermemiş, doğal olarak bir dalgınlıkla reglenmiş olabilir. Ben ortada yerlere yatıp gülünecek bir durum göremiyorum. Bilgi, tecrübe ve anlayışla alakalı sanırım.
@redghost hocam aldırmayın yorumları ya. Kaç paralık domain satışı yaptığınızı, muhteşem domainlerinizden bir kaç örnek vermenize rağmen hayatında domain reglemeyen adam durumu toparlamaya çalışıyorsunuz diyor. Çok garip
Sana kimin domain reglediği reglemediği hakkında vahiy geliyor herhalde, buraya zaten @hotmail.com hesabımızla üye olduk.
Hayır ben anlamıyorum milyarlık domainler satmış olabilir elinde çok iyi domainler olabilir birşeyi değiştirir mi ? Hayır. Bizim burda konumuz bir anlık dalgınlıkla bu domaini alması. Toplam zararı kendisinin söylediği gibi 4 5$, gülüp geçsek hepimiz ne güzel olacak. Ama yok şu domain bende, ben daha önce şu kadar paraya domain sattım. Napak gardaş biz senin geçmişini biz bu konuyla ilgileniyoruz.