tam 1,5 senedir note 2 kullanıyorum daha format bile atmadım. Ne kasmasından bahsediyorsunuz ya.
Akıllı kullanan adama bişe olmaz
İşte sorun burada başlıyor. Android denen sistemi akıllı kullanmanın tek yolu. Telefona dokunmamaktır. Dokunduğunda papazı bulursun ki bu papaz hiç bir şeye benzemez.
2010 da aldığım iphone 4, 7.küsürlü ios'u ufak tefek sorunlarla rahatlıkla çalıştırabiliyorken. Kardeşim zamanının devi olan androidli samsung'u 3. defa değiştirdi. Çünkü her android güncellemesi adama felaket getirdi. Pil pil değil işletim sistemi ordan burdan derleme. Kardeş iphone a ısınamadım deyip kendini w8 li nokia ya attı da rahat etti. Onda da güncelleme ve app problemi cabası.
Kısaca arkadaşım aple abartılmış teknolojiler değil adam gibi hizmet satıyor. Zamanı bol olan genç takım telefonla uğraştığı zamanları hesap etmekten uzak telefonu kurcaladığını kar kabul ediyor. Benim gibi telefonla uğraşacak zamanı olmayanlar ise bir kere alıp rahat ediyor.
Durum net bu bir tercih meselesi ne apple tercih edenler ne de samsung tercih edenler aptal. İhtiyaçlar.