Omurgasızlıkmış. Azıcık omuriliğiniz dışında beyninizi kullansaydınız şu haberin altına şu yorumları yapmazdınız. Saygı falan duymuyorum size, ölü seviciler.
Beyniniz kullanasınız diye var, düşünün. Neden bu adam kaçak elektrik çekmeye çalışıyor? Keyfi mi? Peki bu adamın çekmeye çalıştığı kaçak elektriklerin zararı mı büyük ülkeye yoksa hükümete peşkeş çeken büyük patronların zararı mı? Bende isterim herkes elektriğini adam akıllı ödesin, kimse o faturalara ödenen paraya muhtaç olmasın ama sizin deyiminizle o işler öyle olmuyor işte..
Kafatasçılar, ölü seviciler, hayatında doğulu tanımamış, semtinin elit mekanları dışında yaşamamışlar alıntı yapmasın.
Bu arada not: Benim için önemli değil ama kimisi için önemli olduğu için yazıyorum. 7 kuşak öteden bu yana Türk'üm, Osmaniyeliyim. Türk olmam umrumda değil ama dediğim gibi kimisinin havlamasını kesmek için yazıyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:23:31 -->-> Daha önceki mesaj 17:20:04 --
Okudum, saçmalamışsın ve çarpıtmaya çalışmışsın.
Ne dediğin anlaşılmıyor. Kısaca kaale almıyorum.
Ölüme sevinir hale gelmişiz. Yazık. Yargısız infaz kolay tabi o adamı oraya çıkacak kadar gözünü döndüren şeyi kimse yargılamıyor ? Ben neden çıkmıyorum yada sen neden çıkmıyorsun çünkü o faturayı ödeyecek güçteyiz o adam neden çıktı ?
Sevinmek yersiz haklısın, ancak yargısız infazla alakası yoktur haberlere bakmıyorsun herhalde her gün olay çıkarıyorlar, kaçak için gelen ekibi taşlıyorlar jandarma zor kurtarıyor. Bu millet isyan etmeyene kadar zaten bu olaylar yoktu beleş beleş milletin sırtından geçiniyorlardı. Sonrada ne diyorlar hakkımız verilmiyor. Bunların bildiği hak zaten budur, zorbalık ve beleşçilik. Ne gözünü döndürdü söylesene, yada şöyle düşün sen o direğe hangi şartlar altında çıkardın? Kış olsa dersinki ısınmak için elektriğe ihtiyacı var. Böyle savunulmaz arkadaş, şartları daha iyi hale getirmek gerekebilir onu konuşabiliriz ama yapılan hırsızlık her zaman yanlıştır. Ayrıca görüyorsunuz böyle konular hiç konuşulmuyor, hırsızlık yapılıyorsa neden dolayı yapılıyor konuşulsun ama varsa yoksa hakkımız verilmiyor diye ülkeyi ikiye bölmeye çalışıyorlar. Bir tedbirsizlik olsa hemen gündeme gelir suçlusu da bellidir zaten. Hadi bu olayları da gündeme taşıyıp çözsünler. Gündeme gelmiyorsa ben enayimiyim fazladan elektrik parası vermeye. Hız kesmeden hakkımızı aramalı ve gerekli mercilere şikayet etmeliyiz.