Herkes yazmış bende yazayım...
İnternetten bende kazandım Allah'a şükür. Öğrenci için çok iyi parlar kazandım ama internetten özellikle şunları öğrendim:
1- Çok övünen çok yalan söyler: Birisi her b*ku bildiğini iddaa ediyorsa ve kendini çok övüyorsa söylediklerinin yüzde 80'i yalandır hatta sizden aşağı durumdadır uzak durun selamun aleyküm aleyküm selam.
2- Kazanıyorum diyenlerin yüzde 95'i yalan.
3- İnternet sektöründe kimseye güvenme.
4- Dini çok karıştırıp illegal iş yapanlar: (Lafım kesinlikle konu sahibine değildir, konu sahibinin nasıl bir insan olduğunu biliyorum.)
Bunlar genel de imzalarına hadis yazarlar (Allah'a şükür biz de dinimize bağlıyız ama herkese göstermek bir çabamız yok dini kendimizce yaşıyoruz.) hadis yazarlar ama p-*r-n* sitesine SEO danışmanlığı yapmaktan geri kalmazlar veya haksız yere milletin parasını almaktan hiç çekinmezler.
Bu tip insanlardan uzak durun derim arkadaşlar hazır konu yerine gelmişken.
Adsense ile ilgili şevk vermek içinse şunu söyleyebilirim. Nameserver değiştirmeyi bilmezken Adsenseden kazandığı parayla mütahit olanları biliyorum.
----
Ekleme yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Adam ben rahmani olmayan iş yapmam derken bakıyoruz adu-lt sektörünün baronu çıkıyor. Dikkat edilmesi gerekiyor.