O öyle olmuyor işte..TRT payından memnun değil misin %18 vergiden memnun deği lmisin ödeme kardeşim sivil itaatsizlik et dava aç insan haklarına git eylem yap ama benim hakkımı yeme kardeşim bunun adı açık net omurgasızlıktır..1984 miş seni tatlı su anarşistti..
Omurgasızlıkmış. Azıcık omuriliğiniz dışında beyninizi kullansaydınız şu haberin altına şu yorumları yapmazdınız. Saygı falan duymuyorum size, ölü seviciler.
Beyniniz kullanasınız diye var, düşünün. Neden bu adam kaçak elektrik çekmeye çalışıyor? Keyfi mi? Peki bu adamın çekmeye çalıştığı kaçak elektriklerin zararı mı büyük ülkeye yoksa hükümete peşkeş çeken büyük patronların zararı mı? Bende isterim herkes elektriğini adam akıllı ödesin, kimse o faturalara ödenen paraya muhtaç olmasın ama sizin deyiminizle o işler öyle olmuyor işte..
Kafatasçılar, ölü seviciler, hayatında doğulu tanımamış, semtinin elit mekanları dışında yaşamamışlar alıntı yapmasın.
Bu arada not: Benim için önemli değil ama kimisi için önemli olduğu için yazıyorum. 7 kuşak öteden bu yana Türk'üm, Osmaniyeliyim. Türk olmam umrumda değil ama dediğim gibi kimisinin havlamasını kesmek için yazıyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:23:31 -->-> Daha önceki mesaj 17:20:04 --
hmm çok mantıklı. ülkece kaçak elektrik kullanmalıyız çünkü isteğimiz dışında trt vergisi alınıyor.
o ödenen vergileri bir tek sen ödüyormuşsun gibi konuşman yok mu harbiden kaçak kullananların kendilerini haklı çıkartmalarından başka birşey değil. Sen paralı olan bir şeyi kaçak olarak kullanıyorsun ve bunun sonucunda senin kullandığın miktarı başka insanların zorla ödeyeceğini biliyorsun. inandığın din nedir bilemiyorum ama eğer islam ise bu tamamen haramdan ibarettir. kısacası faturamda ödediğim eser miktar da olsa o üstümüzden geçinenlere haram zehir zıkkım olsun. bu arkadaşta eğer hakkıyla parasını ödeyip bizim gibi kullanıyor olsaydı şuan hayatta olurdu tek hata kendisindedir hak etmiştir. doğuda okuyorum vandayım, eve çıkacaktık geçen dönem elektriğin kaçak olduğu binaları bize 250 liraya veririm diyen kişilerde oldu kaçak olmayana 700 lira diyen de. sırf 700 pahalı diye eve çıkmadık. yani o doğuda yaşamakla gram alakalı değil , zihniyet meselesi.
Okudum, saçmalamışsın ve çarpıtmaya çalışmışsın.
Ne dediğin anlaşılmıyor. Kısaca kaale almıyorum.