KralMurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz Mersinlinsiniz Galiba . Birinci olarak bende Mersinliyim. 2. Olarak bende doğuda okudum bir sene kadar Elazığ'daydım. Sizin dediğiniz kişiler benim parantez içinde bahsettiğim kişilerdir. Yani alışmış kudurmuştan beter olanlar. Onlara yapacak bir şey yok malesef. Sağ olsun baştakiler gerçekten çok şımarttılar. Onları hiç bir şekilde savunup yaptıklarının doğru olduğunu söylemiyorum ama bir taraftada gerçekten imkanı olmayıpta kaça kullananlar var. Eminimki onlarda kaçak kullanmaktan memenu değillerdir. Oraya buraya ziyaret yapılmaktan fırsat bulunup gerçek sorunlarla ilgilenilse bu tür şeyler oraya çıkmayacapından emini. Ayrıca bir diğer sitemim bu tür konularda hakkını helal etmeyenlere,beddua eden arkadaşlara. Adamın parasını biz ödüyoruz diyorlar. Sizin cebinizden çıksa çıksa kaç para çıkacak Diğer tarafta insanlar sizin üzerinizden milyonları götürüyor ama sesiniz çıkmıyor.
kesinlikle birilerini savunduğum falan yok, herkesi gerektiği kadar eleştirdim herkese de haram ettim. mühim olan benden çıkan miktar değil hocam. millet götürüyor onlara da sesimi çıkarttım. ses çıkartmayanlara da helal etmedim. kısacası çalan herkese haram ettim. bu yüzden başlarına birşey gelse zerre kadar umrumda olmazlar.