İş alımı AÇIK

Merhaba arkadaşlar; Google Play'de uygulamalarınız geri sıralarda ve indirilmiyormu?

%100 gerçek kullanıcılar tarafından google play'deki uygulamalarınız android cihazlara indirilir 5 yıldız puanı ve olumlu yorum verilerek üst sıralara çıkacak ve Google Play'da uygulamalarınız yüklemeleri her gün artacakdır.
Google Play'e yüklediğiniz uygulamalar daha çok indirilmesi için aşağıdaki belirlediğimiz paketlerden birini seçip iletişime geçebilirsiniz

UYGULAMALARINIZ %100 GERÇEK KULLANICILAR TARAFINDAN İNDİRİLİR

LÜTFEN DİKKAT HİZİMET ALDIĞINIZ İNDİRME VE YILDIZ HİZMETLERİNDE SEÇİCİ OLUNUZ, % GERÇEK KULLANICI OLMAYAN, EMULATOR, PC ve FARKLI İPLER ve BOTLAR İLE YAPILAN ÇALIŞMLAR SONUCUN'DA OYLARINIZ SİLİNEBİLİR

% Gerçek kullanıcılar olduğu için yüksek paket eklemiyoruz

BAŞLANGIÇ PAKETİ 1
50 İNDİRME
50 YORUM
50 5 YILDIZ

PAKET ÜCRETİ: 100 Yerine 3 Marta kadar 75

Yapılan indirmeler, yorumlar ve 5 yıldızlar %100 farklı cihazlardan yapılmaktadır. Uygulama linkinizi kendi uygulamamızda paylaşıyoruz.

Daha fazla yıldız hizmeti için uygulama linkini 24 saat ekli tutuyoruz. Başlangıç fiyatının ödemesini yaparak paket tamamlandığında ekstradan 50 yıldız ve yorum geldiyse 75 ödemeniz gerekiyor.

Henüz sistemimiz 2 günlük bir sistem olduğu halde 100 cihaza ulaştı. Kullanıcılara ne kadar çok indirme linki sunarsak o kadar çok yıldız hizmeti alabiliriz.

Ödemeler; Yapıkredi & Enpara

skype; cleric@sohbettir.com

DENEYİP FARKI GÖREN ARKADAŞLARDAN YORUMLARINI BEKLİYORUM

Crazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla daha uzun zamandır çalışıyorum, bu çalışmalar sayesinde uygulamam milyonlara ulaştı denemenizi tavsiye ederim.
yalcinsenturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş tamamlandı, arkadaşa teşekkürler. Oylar gerçekten indirmelere etki ediyor.

gunesbjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet basarılı bır arkadas yaklasık 4 adet paket 7 alındı tavsıye edılır

Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar siparişimi tamamladı. Arkadaş gerçekten çok kaliteli bir çalışma yaptı, uygulamam üst sıralarda şuanda günde yüzlerce indirme alıyorum.

Paket 4 tekrar sipariş verdim.

YakupDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paket 4'den 2 adet sipariş verildi ödeme geçildi, çalışma bekleniyor

arkadaşla konuyu açmadan öncede çalışıyorduk bu çalışma uygulamalarımıza can katıyor üst sıralara çıkıyor ve daha çok indiriliyor

incibuss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siparişim tamamlandı gerçekten çok işime yaradı uygulamam canlandı sayenizde. Normalde günde 10 15 indirme alıyordum şuanda 300 ve 400 arası çok teşekkürler. En kısa zamanda tekrar sipariş vericem bu sefer paket 4
future adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim alınmıştır, arkadaşa teşekkürler.
Boş olduğunuzda tekrar iletişim kurun lütfen.
Sekershell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sipariş teslimi alındı, Güzel bir etki sağladı ve memnun kaldım çok teşekkürler SiyahLim