bakınız:
bazı kelimeler "aranma hacmi" yok denecek kadar az bile olsada sıralamaya girmiyor, çünkü hassaslar.
bazı kelimeler ise "spam" kabul ediliyor ve yine girmiyor/girmeyebiliyor.
normalde sayfayı hazırlayıp yayına sokmam ve indeksletmem 30 saniye kadar bir süre alıyor.
İndeksi gördüğüm anda, eğer sırada yoksa, genelde emin olun bir daha hiç girmiyor.
haa, sıralamaya sokulmaz mı, yukarılara çıkarılmaz mı? Tabi sokulur, ama şu anda yaptığım şekliyle değil. 30 saniye değilde belki bi 15 dakika uğraşmak gerekir.
Ama burada hep aynı hareketler zincirini yapıyorum ki, gözlemleri hekes iyi analiz edebilsin.
Kelime çeşitliliği istemem bu yüzdendir.
gözlemlerimi paylaşmak istedim.
.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:46:21 -->-> Daha önceki mesaj 01:41:55 --
nail art modası nedir- 343. sırada
josefin koltuk - 315. sıra
ilginç.
josefin koltuk un aranma hacmi olmasına rağmen 315 te
diğeri tırt bir kelime grubu olmasına rağmen, yani bence ilk 1-2. sayfada filan olması gerekirken ta nerelerde indeks almış.
mail art.... önemli bişi heraldeki çok gerilerden almış indeksi...
.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:52:50 -->-> Daha önceki mesaj 01:46:21 --
Baktım gelen giden yok, sizinkini bekletmeyim bari dedim

hazırlandı, eklendi, indekslendi.
sıralamaya girmişmi, girmişse kaçtan girmiş bakınız lütfen.
.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:22:56 -->-> Daha önceki mesaj 01:52:50 --
Gözlem Sonuçları
Bu testi aynı anda almanca ve ingilizce dilini kullanan 2 forumda daha yürüttüm. sonuçlar hemen hemen aynılardı.
Ziyaretçiler artık google ile konuşuyorlar.
Ve yaptıkları aramalardaki kelime ortalamaları en az 3-4 kelimeden oluşuyor.
Konu başlıklarının (title) en az 3-4 kelime (bağlaçsız) seçilmesi durumunda daha sıcak ve gerçek trafik çekme potansiyeli oluşuyor.
Üzerinde çalıştığımız site, henüz banlanmamış.
Deneyimizin ilk aşamasında girilen hemen her türlü kelime sıralamaya girmekte zorlanma yaşamamıştı.
Bugünkü kelimeler potansiyel aranma hacimleri olan kelimeler olsada, yine de içlerinde pekte önemli olmayanlar vardı, ama onlar bile 300 küsürlerden girmiş.
İlk testin üzerinden 1 ay gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen bazı kelimelerin hala aynı sıralamada kalmış olmaları ise oldukça şaşırtıcı.
Alexa: Ulen yüzüne bakmadığım, hatta domaini bile hatırlama şansımın olmadığı site tr 12k ya, genelde 1.4m düşmüş ya

Yarın öbürgün bide pr falan alırsa hiç şaşmam
"Alexa 12k altı pr lı siteden link satılır"
GÖZLEMCİLERE NOT:
Gözlemlemek istediğiniz, "ben ekledim, benimki indeks bile almadı, sorun bendemi kelimemde mi" dediğiniz, üzerinde deney yapmak istediğiniz vb. kelime gruplarınız olursa
dilediğiniz zaman verebilirsiniz, ekler, indeklerim. Sonuçta bu size test için açılmıştır.
hayırlı geceler dilerim arkadaşlar.
STOP RUN
.