Aslında ben suçlayıcı ifade kullanmamıştım sadece bir kafa karışıklığına dem vurmuştum ama görüyorumki bir şeylerden anlamadığınız halde, cahilce ve suçlayıcı bir şekilde hareket etmeye devam ediyorsunuz.
Ben forumda ne SEO danışmanlığı yapıyorum, ne tanıtım yazısı satıyorum. Insanlara yol gösterecekseniz sağlam dayanaklarınız olmalı. Kendinizce bir kanıya varıp sizin gibi düşünmeyenleri suçlamak ancak cahillik belirtisidir.
Merak etmeyin bugün tanıtım yazısı meselesi ile ilgili bir konu açacağım. Benimki sizinki gibi cahilce dayatmalara dayanmayacak. Hadi iyi günler.
sizin görüşünüze göre yazdıklarımı onaylayan kullanıcılarda cahil o zaman, ki bunların arasında seocularda var. herkes cahil, bir siz akıllısınız.
bende forumda seo danışmanlığı yapmıyorum ancak seo çalışmaları yapıyorum. yalnız seo çalışmalarını başkasına değil sadece kendime yapıyorum.
ben cahilce dayanaklarda bulunmuyorum. ben tecrübelerimi paylaşıyorum. şu şu tür sitelerden tanıtım yazısı alanlar şuan sıralamada yok diyorum. ki hepsini inceleyin, çok büyük oranda sitelerin ceza aldığını göreceksiniz.
ben size dedimki saydığım maddelerden yanlış olan hangisi, bunu neye dayanarak söylüyorsunuz, buyrun açıklayın burdaki insanlarda tecrübenizden faydalansın dedim. siz bunu yapamıyorsanız bir daha konuya konuya gelip tanımadığınız kişiye hakarette bulunmayın. mesajınız report edilecek.
konunuzu da sabırsızlıkla bekliyorum. eleştiri nasıl yapılır ben sizi eleştirdiğimde anlarsınız. ben yazdığım maddeleri tecrübelerime dayanarak paylaştım, hiç kimseye bir şey satmıyorum, hiçkimseden de bir şey almıyorum. benim çekindiğim bir şeyde bulunmuyor.
insanları bu tür yorumlarla yanlış yönlendiriyorsunuz. hoş bir şey değil. ben size ... dedim mi desem siz oraya bir küfür yerleştirirsiniz. ben böyle bir saygısızlık yapmıyorum, sizin seviyenize düşmüyorum. konuyuda okuyanların takdirine bırakıyorum.