Günlük 200k hite sahip bir siteden bahsediyoruz, muammalar işi farklılaştırır, bu gibi özel durumlar olmadan hesabın kapatılma oranından bahsediyorum.
Kimseye adsenseden 80 bin kazanamazsın demiyorum, yeni açılmış bir adsense hesabı ile muamma olmadan 80 bin kazanırsan hesabın kapanır diyorum.
Art niyetliler tartışma çıkarma hevesliler yanlış yere çekiyor ve yalan söylüyor, kanıt sun diyorum mecbur değilim sunsam ne olacak diyor ? Yalan söyleyerek insanları kandırmak ne denli bir davranış.
Hocam hesabin 1 aylik olmasina neden bu kadar takildiniz bunu anlamiyorum, yuzbinlerce hiti olan bir site adsense kullanmak zorunda degildir. Sonradan bir de adsense koyalim diye dusunebilir site sahibi pekala. Boyle bir durumda site ilk gununde 2K hatta 100K para kazanabilir. Bunu tek site ile ve hatta tek sayfanin gosterimi ile dahi yapsaniz ADSENSE BAN LA MAZ.
Bilmedigimiz seyler hakkinda atip tutmayi neden bu kadar cok seviyoruz anlamiyorum. Adsense `
Legal` olmak kosulu ile sitenizden kazandiginiz miktar ile IL GI LEN MEZ. Adamlar zaten biz kazandigimiz surece kazaniyorlar reklam isinden. Dolayisiyla gunde 30bin$ gelir birakan bir siteyi neden cok kazaniyor diye program disina cikarsin? Adsense programina uye sitelerden zaten cok cok kucuk bir bolumu bu paralari kazaniyor. Geriye kalan cop siteler korksun bence banlanmaktan. Buyuk siteler hile yapsa bile banlanmaz kolay kolay. En fazla uyari yolluyor. Panpa suna dikkat et diye. (15 kez uyari geldi. denenmistir.) (inanmazsaniz bikac yuz binlik screen de biz atalim.)