Arkadaşlar kusura bakmayın ben o kadar php bilen biri değilim .. Birşeyler yapmaya çalışıyorum ama tıkandığım yerler çok..
Aşağıdaki kodlarda iletişim bölümümden formu doldurup gönder dediklerinde admin panelime mesaj düşüyor.. Fakat burada yapmak istediğim bu formu doldurup gonder dediklerinde benim
info@sitem.com adlı mailime gelsin bunu nasıl yapabilirim ?
<form action="#" method="post" name="iletisim">
<li> <input class="searchfield" type="text" name="isim" placeholder="Adınız & Soyadınız"></li>
<li> <input class="searchfield" type="text" name="mail" placeholder="E-Mail Adresiniz"></li>
<li> <input class="searchfield" type="text" name="telefon" placeholder="Telefon Numaranız"></li>
<li> <input class="searchfield" type="text" name="konu" placeholder="Konu"></li>
<textarea name="mesaj" id="mesaj" class="searchfield" type="text" placeholder="Açıklama" ></textarea>
<div class="formalt">
<li><h1> Güvenlik Kodu :
2 + 7 = ?
<input name="guvenlik" id="guvenlik" /></h1></li>
<h2><input type="submit" value="Gönder" name="iletisim" /></h2></div>
</form>
<?php
if($_POST['iletisim'])
{
$isim = strip_tags($_POST['isim']);
$email = strip_tags($_POST['mail']);
$telefon = strip_tags($_POST['telefon']);
$konu = strip_tags($_POST['konu']);
$mesaj = strip_tags($_POST['mesaj']);
$tarih = date("d-m-Y");
if(empty($_POST['isim']) || empty($_POST['mail']) || empty($_POST['telefon']) || empty($_POST['konu']) || empty($_POST['mesaj']) ){
echo '<script>alert("Boş Alan Bırakmayınız..!");</script>';
}
elseif(!empty($_POST['guvenlik'])!=9){
echo '<script>alert("Güvenlik kodu hatalı..!");</script>';
}else{
$iletisim_ekle_sorgu=mysql_query("insert into iletisim (
isim,
mail,
telefon,
konu,
mesaj,
tarih)
values (
'$isim',
'$email',
'$telefon',
'$konu',
'$mesaj',
'$tarih')");
echo '<script>alert("Mailiniz başarılı bir şekilde gönderilmiştir..En kısa sürede dönüş yapılacaktır.!");</script>';
}
}
?>
</div>
</div>