tayfaturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda bir bisiklet almaya karar verdim. her sabah evimin bulunduğu yerde -sanırım profesyonel biniciler- toplanıp spor amaçlı tur düzenliyorlar. onları gördükçe heves ediyorum fakat hangi bisiklet ne amaçlı kullanılıyor bir bilgim yok. amacım her sabah kalkıp onlarla birlikte spor amaçlı kullanmak. sanırım günde 7-8 KM yol kat edebilirim daha fazlada olabilir. ayrıca kask ve giyilebilir materyalleri nedir ne değildir ?

Maximum bütçem 1.000 TL civarında, Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Kısıtlı bütçe ile alınabilecek en iyi marka carraro hocam bende crs 610 modeli var ve aktif olarak kullanıyorum kullanmaya başlayınca 7-8 km yol size çerez gelecektir eklemlerimle alakalı bir hastalığım ve kemik erimem olduğu halde tek başıma 50 kö gidebiliyorum hele uyumlu grup arkadaşları ile günlük 80-90 km yapılabiliyor
Size tavsiyem disk frenli alacaksanız kesinlikle hidrolik disk alın
Kask elviden ve sele de ucuza kaçmayın zaten ilerleyen zamanlarda aldığınız bisiklet size yetmemeye başlayacak kullanmaya devam ederseniz deüiştireceksiniz
Mtb almanızı tavsiye ederim çünkü birkaç küçük değilşiklik ile tur bisikleti kıvamına gelir sormak istediğiniz başka birşey olursa çekinmeden yazabilirsiniz

Düdüklü tencereden yazdım idare ediverin...