Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam forum temaları yapıyorum normalde , tasarım yapıp sattım çoğu kişiye ama nerde kullandıklarını bilmiyorum . Forum temalarımı bakacaksanız atayım ? Bakın konuda , css3 , html5 , valid , responsive falan yazmıyor.

Ama iş gittikçe küçümsemeye gitmeye başladı galiba onu sezdim. Yakında aynı fiyata hem css 3 html5 , hem valid hemde responsive olarak teslim edeceğim..
Ben sizden referans istedim, ne yapıyorsunuz diye sormadım ki. Pm isteyenlere gönderiyorsunuz bir şeyler bana neden gönderemiyorsunuz ? Zaten trade listenizde css işi göremiyorum. Konuyu da forum tasarımı yapıyorum diye düzenleyin bence. Amacım konunuzu baltalamak değil insanların mağdur olmaması. Photoshop'dan slice tool ile kesim yapıp html-css kaydetmek değil psd to css işlemi.

Aynı fiyata css3, html5 işlerine başladığınız zaman pm rica edeyim. Konuyu takipteyim, kolay gelsin.