haziran ayı gibi bir kanal açmıştım 1 ay boyuca 200 video yükledim 1 telif aldım daha sonra sezon yoğun olduğu için kanalla ilgilenemedim yaklaşık 2 milyon izlenme olmuş biraz abone vs. daha sonra ağustos ayında tekrar video yükledim ve sürekli her yüklediğim videoda bana ait olduğuna dair ünlem işareti çıkıyor

kanalın para kazanmasında problem yok diğer bütün videolarda $ işareti mevcut 300 $ gibi bi ödemede aldım fakat 201 videoyu kabul etmiyor bunun gibi bi sorun yaşayan ve çözen bi arkadaş varmıdır

çözüm : arkadaşlar kendinize ait bir video çekin videoda kendinizde olun daha sonra videoyu çektiğiniz mekanı fotoğraflayın yine içinde siz olun resimlerden 1-2 tanesinde (4-5 resim yeterli) ünlem çıkan videonun bildirim kısmından videonun size ait olduğunu video içinde sizinde bulunduğunuzu belirten bi açıklama yazın resimleri yükleyip link verin daha sonra kanalın aktifliğine göre kısa yada uzun sürede video kontrol ediliyor ünlem kalkıp para kazanma $ işareti çıkıyor daha sonraki videolardada artık para kazanma aktif olarak yanıyor