Selamlar
bir web sitesinin pr değeri olmaz her sayfanın kendi pr değeri olur ve pr değerleri sayfanın aldığı linklerden oluşur bu herkesin bildiği konu heralde
tanıtım yazısı aldığınızda sayfa Yeni olduğu için pr değeri yok dolayisi ile verdiğiniz paranın boşa gittiği ortada
aynı şey aynj yazıyı kendi sitenizde blog başlığı altında yazdığınızda da oluyor.
Bu durumda neden başka bir web sitesinden link alınması gerek buda düşünülmesi gereken bir konu
şu şekilde özetleyebiliriz 100 tanıtım yazısı başka sitelerden alacağınıza güzel 100 makaleyi kendi sitenizden yayınladığımız da sitemize etkisi çok daha yüksek olacaktır.
sebep şu
izleyiciye sunduğunuz bilgi artıyor dolayisi ile sayfa/izleyici oranı artar ayrıca sitede kalma oranı yükselir hemen çıkma oranı düşer bunlar kritik verilerdir. ayrıca bj makaleler ile odak sayfalar oluşturulacak ve dolayisi ile pr değeri yüksek iç sayfalarda kendiliğinden oluşacaktır. bu durumda da siteniz arama kelimelerin de iç sayfalar olarak görünmeye başlayacaktır.
kaliteli sayfa sayısı artınca birinci sayfada görünme ihtimali olan sayfa miktarıda artar
herkese selamlar
Bu yazdıklarıma haklısın mesut ama yarın bu konu unutulur ve yine tanıtım yazısı alınır. Çünkü bu alan seo icin onemli bir para kazanma sektörü olmuş durumda. bence bu yazını burada boşuna tutma kaldır gitsin herkes de bildiğini yapsin.