loc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4S i bekledim 4S aldım. 5S'i bekliyordum telefonum bozulunca 5S'in çıkmasına 1 hafta kala gittim 5 aldım. Pişman mıyım? Evet. 6 alır mıyım? Hayır. 6S alır mıyım? Evet. Yani o yukarıda bu lafları eden kişilerin çoğu zaten iphone alamıyor. Asıl geyik yapılması gereken kişi onlar. Ben 5 haricinde hep S serisini almış bir kişiyim.
Almayacak olupta onu bunu bekliyorum diyenlere deliriyorum, piyasada o anda ne varsa alıp kullanmak bence en iyisi. 1 sene daha beklemek fena. Ben de S serisi taraftarıyım ama 6 çıkmışken de 1 sene daha beklemek saçma. Zaten iPhone piyasası düşmüyor. 2000'e aldım suan satsam 1800'e alıcı var benim telefonun mesela 200 lira da 1 senelik kullanım için düşsün yani. Benim asıl tepkim, hiç hiç hiç almayıp ya da 1 kere iPhone alıpta "yok abi ben 8i bekliyorum yok abi ben 10u bekliyorum" diyenlerde. 5 çıktığında da 6'yı bekliyorum diyenler çok fazlaydı, toplasan 2 tanesi alacaktır kesin 6'yı.

İşin özü: Telefon delisiysen 5-6-7-8 farketmez piyasadakini alırsın, telefon delisi değilsen ve telefon ihtiyacın varsa yine piyasadakini alırsın ama telefon delisi değilsen ve telefon ihtiyacın yoksa 10 sene daha beklersin yeni versiyonu böyle millet