Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6-7 ay içinde çıkar mı? Hacı her konuya böyle yorum yapanlar oluyor yıllardır. 4 çıkıyor 5'i bekleyecem diyen var, 5 Çıktı 5S bekleyecem diyen var. Allah aşkına şu yorumları yazmayın şuraya lütfen ya.

Apple her ürününü Eylül'den Eylül'e tanıtır. Ben 3 Sene önce 4S aldım, 2 sene önce 5 aldım, geçen sene 5S aldım, şimdi de 6+ alıcam. Olay bu yani, 1 sene daha beklemeye ne gerek var yeni bir seri için? Adamın telefonu yok kırılmış ya da bozulmuş, yeni bir telefon alacamk ve 6'ya karar vermiş ama napsın 1 sene daha 6S'i mi beklesin? Yıllardır görüyorum bu konuları ve yıllardır 10 kişiden 3'ü, iPhone almayacak olanlar genelde bir üst seriyi bekleyeceğim diyor ki bunun geyiği Ekşi, İnci, Uludağ vs.vs. gibi bir çok sözlükte de dönmekte.

Hepsine verilen cevabı burda da vermek istiyorum, ukalalık olarak algılanmasın her yerde söylenen şeyler çünkü ama;

Sen iPhone 10'u bekle kardeş.
4S i bekledim 4S aldım. 5S'i bekliyordum telefonum bozulunca 5S'in çıkmasına 1 hafta kala gittim 5 aldım. Pişman mıyım? Evet. 6 alır mıyım? Hayır. 6S alır mıyım? Evet. Yani o yukarıda bu lafları eden kişilerin çoğu zaten iphone alamıyor. Asıl geyik yapılması gereken kişi onlar. Ben 5 haricinde hep S serisini almış bir kişiyim.