ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediklerinizi uygulucam hocam sanırım isim - soyisim - ip - wm tools hesabım bunların hepsi bir etken bu yükselememede.



1 Mayıs da açtım yanlış hatırlamıyorsam 4 ayı geçti günlük hitim 10-20 tekil arasında gidip geliyor bazen 10 tekili bile görmüyor

domain banlı değilde hocam herşeyi %100 doğru yaptığımı iddaa edemem. sadece bilgim kadarı ile site içi düzenleme yaptım ama sanırım alttaki arkadaşın dediğine göre onlarda sorunluymuş. bir önceki hosting firması içinde aynı şeyi önermişlerdi ordan taşıdım buraya. Sanırım farkli bir ip de sadece kendi sitelerimi tutmam gerekiyor


inceleme için teşekkür ediyorum açıklama, keyword falan doğru yaptığımı düşünüyordum değilmiş. spam yapıcak ne yapmışım hocam valla ben bu seo dan hiç bir şey öğrenememişim demekki şu bir gerçek 1-2 aydır ilgilenmiyorum site ile fakat tek sebebi bu uğraştığımın sonucunu azda olsa göremiyorum benim takıldıgım nokta şu seo olmadanda bir site kelimede çıkamaz mı ? 1.sayfa demiyorum 499.sırada çıksın ama oda yok 500 de çıkmıyor sektör rekabetli sektör bunun farkındayım hacklink kasan kasana. ama bu kadar kötü durumda olması şaşırtıyor beni şimdi 1 yıl daha uzattım domain süresini siz baktınız isme isim bence güzel bakalım hayırlısı.
Siteni detaylı şekilde incelemek lazım. Herhangi bir ceza veya filtre almadıysan herhangi bir spam olayı söz konusu değil ise sosyal medya da açtığın konuları paylaşarak olaya başlayabilirsin. Onun haricinde ilginç gördüğün resimleri paylaşarak açıklama altına site ismini bırakabilirsin. Youtubeye video yükleyerek açıklama alanına site adresini yazarak videolarını sosyal mecralarda paylaşıp izlenme oranını arttırırken diğer yandan video backlink kazanarak hitine katkı sağlamış olursun.