TayfunYel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben söylemek istediğini anladım başlığa göre okuyan herkez bu cevabı verecektir. Başlık konu ile alakalı ve mantıklı olmaması lazım bir birine tezat şeklinde eleştiriler yapmışınız ama tanıtım yazısı alırken yanlışlar büyük ve göz önünde bulundurulması gerekecek derecededir. Hatta çoğu site sahibini bilmeden sitesi için zararlı tanıtım yazısı çalışmalarıda yaptırmaktadır. Konu buna dikkat çekmekse bunu defalarca üzerine basa basa söyledik hatta dilimizde tüy bitti adamlar demek zarar görmeyi seviyor halen gidip paket çalışmalar alıyor sonra ceza aldım diye forumda yardım dileniyor.Ben yorumumda buna değindim sadece.
ister başlıkla birlikte okuyun içeriği, ister başlıksız okuyun. yaptığım açıklamalar açık ve net hocam. bunda yanlış anlaşılacak bir şey göremiyorum.

JoEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğruları ve yanlışları maalesef birbirine karıştırmışsınız. Bir çok kişinin kafasını daha fazla karıştırmaktan öteye gitmeyecektir.
yazıda doğru ve yanlış olanları açıklayarak kafası karışanların kafa karışıklığını giderin o halde. ben maddeler halinde açıkladım. yok şu yanlış diyorsanız buyrun yanlışı söyleyin, insanlar bilgilerinizden faydalansın.

bana göre ise bu saydığım maddelerden herhangi birine yanlış/yalan diyen bir kişi "NE SEOCUYUM DESİN, NE SEO SİTEM VAR DESİN, NE DE BÖYLE BİR SİTE AÇSIN". Bu kadar açık ve net söylüyorum.