yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konuyu nasıl okuyorsunuz anlamadım. tanıtım yazısı faydalı değildir, zararlıdır ve alınmaz diye bir şey demiyorum ben. hatta yazdığım yorumda en fazla fayda sağlayan çalışmalardan biri olduğunu belirttim. herkes konu başlığını okuyarak yorum yazıyor. konu başlığı yazının ilgi çekmesi için atıldı.

bazen siteme ziyaretçi geliyor. konuyu okumadan yorum yazıyor. aynı onlarınkine benzemiş buda. konuyu okusanız cevabı içinde. okumadan başlığa göre yorum yazıyorsunuz. şu şu tür sitelerden tanıtım yazısı almayın diyorum ben. siz hiçbir siteden tanıtım yazısı almayın olarak değerlendiriyorsunuz. çoluk çocuğa kızıyorum bari siz yapmayın aynı hatayı. ezbere yorum yazmanın mantığı nedir?
Ben söylemek istediğini anladım başlığa göre okuyan herkez bu cevabı verecektir. Başlık konu ile alakalı ve mantıklı olmaması lazım bir birine tezat şeklinde eleştiriler yapmışınız ama tanıtım yazısı alırken yanlışlar büyük ve göz önünde bulundurulması gerekecek derecededir. Hatta çoğu site sahibini bilmeden sitesi için zararlı tanıtım yazısı çalışmalarıda yaptırmaktadır. Konu buna dikkat çekmekse bunu defalarca üzerine basa basa söyledik hatta dilimizde tüy bitti adamlar demek zarar görmeyi seviyor halen gidip paket çalışmalar alıyor sonra ceza aldım diye forumda yardım dileniyor.Ben yorumumda buna değindim sadece.