GonulAdami adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her tanıtım yazısı satışı yapan için söyleyemem ancak bazıları gerçekten sadece ticaret için açılmış siteler. Elbette para kazanacak ama olay sadece 1 site aç 15 gün bekle sonra full tanıtım yazısı ile doldur olmamalı. Geçen gün yine tanıtım yazısı alayım dedim pm istedim 10 tane felan site geldi. Siteleri kontrol ettim alexa 12m içinde 30 yazı var 23 tanesi tanıtım yazısı. Şimdi gelde burdan tanıtım yazısı al. Kaliteli site olsa ya da tanıtım yazıları sitedeki konulara oranla %15-20 oranında kalsa neyse diyeceksin ama adamın adsenseden kazanma derdi yok satıştan kazanayım yeter tek derdi. Kaliteli ise evet ama tanıtım yazısına boğulmuşsa hayır.
bunların önüne geçebilme umuduyla açtım bende bu konuyu. insanlar biraz bilinçlensinde "senden tanıtım yazısı alınmaz" desin diye açtım. böyle dediğinde tanıtım yazısı satanlarda kendilerini düzeltmek zorunda kalacak ya da bu işi bırakacaklar. çünkü anlattıklarımı, okuyup anlayan biri. gidipte o adamlardan tanıtım yazısı almaz. amaç hem alanları, hemde satanları belli bir seviyenin üzerine çekebilmek. insanların verdikleri parayla zarar görmelerinin kısmende olsa önüne geçebilmek.