boş konuşuyorsun. ya seocu ya tanıtım yazısı satan diye atlamışsın ama ne beni bilirsin ne de mizacımı.
tamamen özgün çalışıpta neye patlayacak güncelleme?
site içi spam yapmazsan panda mı vuracak
site dışı spam yapmazsan penguen mi vuracak.
konuyu okudum bilgi veren hiç bişey yok.
bir tanıtım yazısına da 50 lira verecek kadar enayi değilim. kendi networküm var zaten.
1 güncellemeye bakar dediğin o paket tanıtım yazıları ile (hepsi farklı yazılar ile) 10 aydır çalışma yaptığım tüm kelimelerde aynı yerdeyim. yaklaşık 22-23 site.
ayines-i iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde...
son yorumumdur.
boş konuşuyorsun. ya seocu ya tanıtım yazısı satan diye atlamışsın ama ne beni bilirsin ne de mizacımı
imzanda bile var bunlar daha ne konuşuyorsun?
konuyu okudum bilgi veren hiç bişey yok.
anlayanlar okuyup teşekkür ediyor, senin gibi okuduğunu bile anlamayanlar ya da yanlış anlayanlarda hakaret ediyor.
bir tanıtım yazısına da 50 lira verecek kadar enayi değilim. kendi networküm var zaten.
hiçkimseye bir yazı için 50 tl verin, 100 tl verin, pahalı sitelerden tanıtım yazısı alın diye bir şey yazdımmı ben? istediğin yerden al banane. ama alırken saçmalamayın diye verdim bu bilgileri.
1 güncellemeye bakar dediğin o paket tanıtım yazıları ile (hepsi farklı yazılar ile) 10 aydır çalışma yaptığım tüm kelimelerde aynı yerdeyim. yaklaşık 22-23 site.
bu yapılamaz diye bir şey söylemedim ama şunu söyledim. bütün çalışmalarınız sadece 1 güncellemeye bakar. başka hiçbir çalışma yapmayın bırakın o sıralardan düşersiniz. çünkü bu sitelerin verdiği değer her geçen gün azalıyor. aldığın backlinklerin değeri azaldığında sitenize verdikleri değerde azalır. ancak şu durumda sıralama kaybı yaşamazsınız: rakipleriniz o sıralamaya gelmek için 10 backlink alırken siz 100 backlink almışsanız o zaman kolay kolay onların altına düşmezsiniz. tabi tanıtım yazısı aldığınız şu çöp sitelere google tekmeyi basmadıktan sonra. ki bana sorarsanız yakındır bu güncellemeler. ancak google genelde geçmişe yönelik vermiyor bu kararları, geleceğe yönelik veriyor. bundan sonra yaparsanız diye veriyor. o gün tanıtım yazısı aldığınızda tekrar gelip bu yazdıklarımı okuyabilirsiniz.
ayines-i iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde...
aynen katılıyorum.
son yorumumdur.
demekki üstteki yorum size ait değil