Tuzla'da yaşıyorum.
Özel mesajla kısa bilgi verebilir misiniz?
Program kısaca şuan excelde yapılan bir maliyet hesaplama türünün, program olarak hazırlanması. kullanıcılar değişiklik yapabilecekler büyük ihtimal kullanıcı girişi falan olur. Yarın daha detaylı bilgi verebilirim yada gelip görüşebilirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:00:08 -->-> Daha önceki mesaj 19:59:26 --
Özel mesaj gönderilmiştir.
ne tür bir program istediğinize dair örnek gösterebilirseniz bana hocam, ona göre dönüş yapabilirim, gerekirse yüzyüze görüşmeye gelebilirim. Ne türden kasıtım detayları anlamında, yanlış anlaşılmasın.
Program kısaca şuan excelde yapılan bir maliyet hesaplama türünün, program olarak hazırlanması. kullanıcılar değişiklik yapabilecekler büyük ihtimal kullanıcı girişi falan olur. Yarın daha detaylı bilgi verebilirim yada gelip görüşebilirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:01:15 -->-> Daha önceki mesaj 20:00:08 --
Program detaylarını görüşmek için şehrinizde olmak gerekiyor anlaşılan. Eğer skype üzerinden görüşmek isterseniz skype adresimi ekleyebilirsiniz.
malesef, firma yetkilileri yüzyüze görüşmek istiyorlar.