şu anda bir sorun yok gibi görünüyor platinium paket ile ilgili bir görüşelim
Tabi Pmlere bakıyorum şimdi.
Üye olup, Lisans Ödemesi yapılmıştır. Geri dönüş bekleniyor.. Anında Aktif oluyor dendi ama olmuyor sanırım..
inşallah Problemsiz ve sağlıklı bir şekilde kullanırız.
Olmuştur muhakkak bi çıkış giriş yaparsanız lisansınızı görebilirsiniz.
Bu firma patladı mı

Ortalıkta yoklar destekleri kapalı enteresan çok da sağlam bir iş yapmışlar
Neden patlayalım üstadım, desteklere biraz geç dönüş olmuştur.
Birkaç sorum vardı
- Kendi Botunu Kendin Yap (Bu Nasıl Oluyor)
Bu inanılmaz özellik ile hiçbir programlama bilgisine ihtiyacınız olmadan, kendi botunuzu oluşturabilir, kendi bot katalogunuzu yaratabilirsiniz.
Bu botlarınızı takipci cloner gibi özelliklerle otomatiğe bağlayabilir istediğiniz siteyi istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.Yani Size Ücret Ödemedende Botu yapıp Kullanabiliyozmu nedir
- İkinci sorum iseKampanya vs.. yapıcakmısınız mesela eski müşterilerinize indirim vs.. açıkçası sizden bekleniyor böyle bi kampanya
- üçüncü sorum kendi paketimizi oluşturabiliyomuyuz benim istediğim özellikler şu şekilde
Web sitesi 2 Adet
Havuz yok
Takipçi 20 Adet
Keyword Finder
Twitter
SpinnerSistemi
Replacer Sistemi
Botçu
Online Destek
yani 100TLlik paketteki herşey olucak ama havuz olmicak ve site sayısı 2 olucak fiyat ne olur
1) RSS üzerinden verileri alıp bota çeviriyor,
2) Şu anda gündemde değil malesef,
3) Tabi yapabilirsiniz, satın al dediğinizde özellikleri seçebileceğiniz panel geliyor.
ödeme yapıldı diamond paketi için onay bekleniyor.
Hesabınız otomatik onaylanmıştır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:00:35 -->-> Daha önceki mesaj 19:43:56 --
Arkadaşlar bir kaç konuda yazma ihtiyacı hissetim gelen pm ve konudaki yazılardan.
1) Lisansım aktif olmadı ;
Biz bu güne kadar bir tane lisansı manuel aktif etmedik bütün lisanslar otomatik olarak anlık aktif olur.Manuel lisans açmak gibi bir panelimizde yok böyle bir sistemimiz de yok, TÜM lisanslar otomatik olarak aktif ediliyor, burada bir kaç durum olabiliyor;
1) Havaleyi "xxx xxx" ismi ile yollayıp ödeme bildiriminde isim kısmına "xxx adına yolladım acil açın" yazanlar, bunlar eşleşmediği için açılmama yaşanabilir (sadece banka havalesinde) Bu durumda destek gelir ise biz hesabınızdan doğru şekilde ödeme talebi yapıyoruz sistem üzerinden sistem otomatik onaylıyor.
2) Onaylı gözükmemesi, sistem arka planda aslında lisansınızı çoktan onaylamış oluyor fakat yeni giriş yapmadığınız için onaylı gözükmüyor, sadece çıkış giriş yapmanız yeterli.
3) Sanalpazarda bizden ürün aldığınızda sistem otomatik olarak o ürüne kargo bilgisi veriyor, sizin sanalpazardan ödeme onayı yapmanız gerekiyor, bunu yapmazsanız sistem ödemeyi onaylamıyor.
Bu yukarıda belirttiğim sebepler dışında hiçbir sıkıntı yok. Bundan 7 ay önce 2 gün bir bugdan dolayı sistem lisansları onaylamıştı, bir anda destek patladı, anlık ödeme olmasa onaylamaya zaten yetişmemiz mümkün değil, lütfen lisans konusunda buna dikkat edelim.
2) Halen aktifmisiniz ;
Bu soruyu duydum bu gün 2-3 kişiden. Anlık olarak yazmıyoruz fakat sürekli aktif ve güncel çalışıyoruz. Sürekli tüm botları güncelliyoruz, sürekli sistemi geliştiriyoruz.Örn bu gün
- Optimus oyun sistemi entegre edildi
- Alp v2 video sistemi entegre edildi
- 3 yeni bot eklendi
- Patlamış olan 7 bot onarıldı
- Video işleme altyapı çalışması başladı.
3) Gelecek projeleri
Botextrayı kurumsallaştırmak için inanılmaz bir çaba sarf ediyoruz, yeni bir yapılanmamız var bu yapılanma sonucunda destek sorununu ve hızlı gelişmeyi çözmeyi hedefliyoruz.
Yeni versionlarda inanılmaz bir network sistemi getirmeyi düşünüyoruz, henüz projeledirme aşamasında. Bu projemizi bitirdiğimizde botextrayı bambaşka bir seviyeye getirmeyi düşünüyoruz, tabi bunların hepsi zaman ve yatırımlarla oluyor. Bütün bunları bir araya getirirken tabiki botlarımızı sürekli güncel sürekli aktif tutmak sistemi stable tutmak birinci önceliğimiz.
Tabiki bunların hepsi sizin sayenizde oluyor, bizimle beraber olan herkeze tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Saygılar, Botextra